Z oknami staram się 2 razy do roku ale teraz mi to nie wyszło. Myłam na początku wiosny, później ta praca.. Teraz za zimno.. A na wiosnę to tym bardziej się już chyba nie uda umyć, także jak się Wielkanoc nie odbędzie, to też przeze mnie

Martuś, on już na pierwszej wizycie z Bertą jak była taka tycia to mówił, że mu się nie podoba budowa jej szczęki. A teraz zbiera jej się coś jakby między siekaczami górnym, ostatnio wygrzebał i powiedział, że jak znów jej się to zbierze i pod spodem też będzie brązowe, to znaczy, że ma skłonności do zęba olbrzymiego i trzeba się będzie zastanowić nad usunięciem. Ale to już w styczniu pójdziemy, kaszak nie ma odpowiedniej wielkości jeszcze (mamy czekać aż będzie wielkości orzecha) ale strasznie dużo ona pije, więc pojedziemy już że wszystkimi i sprawdzimy cukier.. A póki co ograniczymy owoce, marchew i buraka.. No dobra, po świętach, niech świnie mają też świąteczną atmosferę i pyszności

Nie jest to kwestią posiadania konta na google bo na komie nie jestem zalogowana natomiast na telefonie tak
 Nie jest to kwestią posiadania konta na google bo na komie nie jestem zalogowana natomiast na telefonie tak