Witam mam na imię Agnieszka i mam 23 lata
Od grudnia powiadam dwie swinki Alvina i Teodora
Mamy klatkę 120x60 wiec chętnie doloze im kompana
do zabaw i post
Alvin to samczyk dosyc dominujący głośny i odważny
Teodor to swinka spokojniejsza bardziej płochliwa ale lubi przebywać na raczkach glaskac sie i leżeć w kocyku
Klatkę wyposazylam w dwie ciezkie miski poidlo kuwete pelet mate lazienkowa dwa domki kocyki hamak i zabawki do gryzienia i turlania
Swinki lubią karmę VL CC i suche ziola (babka lancetowata liść brzozy liście maliny porzeczki kwiaty)
Nie lubią smakolykow i owoców
Za świeża pietruszka i ogórka dadza sie zabić
Jestem również w posiadaniu psa i kota
Kot spokojny lubi obserwować swinki ale nigdy nawet nie próbował im robić krzywdy
Pies bardzo żywy i ruchliwy wiec raczej go nie wpuszczamy do pokoju ze swinkami
Jeśli chodzi o mnie to pracuje na 3 zmiany i studiuje zaocznie mieszkam jednak z rodzicami
20 km od nas mieszka babcia wiec gdybyśmy nadle stali sie fanami podróży babcia sie do nas wprowadza zająć sie zwierzetami
Swinkami zajmuje sie od 7 roku życia wiec wiem ile żyją i ile trzeba na nie poświęcić czasu energii i pieniedzy.
Chciałabym adoptować świnkę spokojna (bo nie wiem jak Alvin zareaguje na świnkę dominującą) najlepiej przytulanke do glaskania miziania czesania i przytulania
moze być kolejny chłopak lub sterylizowana dziewczynka
gdyby do tego wszystkiego miała długie wloski to chętnie bawiła bym sie w swinkowego fryzjera i je przycinala
Mieszkam w Koluszkach w woj łódzkim
Mam nadzieje ze znajdzie sie dla mnie jakis milusinski
Pozdrawiam
Agnieszka