Trzecia fotka urocza, Inka jak pięknie pozuje .
Frugo- tropiciel grzybów bardzo by się mi przydał
Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Inka, Lusia i Frugo
Martuś, masz świnkę fit. Pchełcia nigdy nie przebiła 800g, a ma ponad 3 lata. Z Lusią może być podobnie.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Frugo na tle chmurnego nieba to zdjęcie do kalendarza kociego.
Wąsiska świńskie mega.
Co spojrzę na październikowy kalendarz to mi serce się ściska i myślę o was.
Jak tak nagle zahamowała, to trochę dziwne. Ale może faktycznie taka uroda. Niemniej Otonia od operacji już prawie 100 gramów nadrobiła, więc nie wiem, może jednak to nie jest normalne? Też przestała przybierać mniej więcej w tymi wieku, co teraz Lusia. Wiadomo, jakie tam geny siedzią, przy tych draństwach, które wyrabia się w pseudo?
Wąsiska świńskie mega.
Co spojrzę na październikowy kalendarz to mi serce się ściska i myślę o was.
Jak tak nagle zahamowała, to trochę dziwne. Ale może faktycznie taka uroda. Niemniej Otonia od operacji już prawie 100 gramów nadrobiła, więc nie wiem, może jednak to nie jest normalne? Też przestała przybierać mniej więcej w tymi wieku, co teraz Lusia. Wiadomo, jakie tam geny siedzią, przy tych draństwach, które wyrabia się w pseudo?
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
u mnie też dziewczyny wolniej tyją poprzekraczały 700 i teraz co 20g max w górę.
grzybki cudne.. szczególnie ten z czerwonym kapelusikiem
grzybki cudne.. szczególnie ten z czerwonym kapelusikiem
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przykry miesiąc
Rok temu podrzuciłyśmy jej świnie, a teraz stado już zupełnie inne. Ja też nie przypuszczałam, że Gryf tak szybko mnie opuści.
To samo sobie pomyślałam.Siula pisze:Kurcze może Luśka taka drobna... Nasza Misia też powoli rosła. Melcia za to ma 4 miesiące i 835g, przegoniła Twoją Luśkę i Misię.
Smutno mi się zrobiło jak przewróciłam kartkę kalendarza Rok temu w październiku jeszcze głaskałam Twoje dziewczynki.
Rok temu podrzuciłyśmy jej świnie, a teraz stado już zupełnie inne. Ja też nie przypuszczałam, że Gryf tak szybko mnie opuści.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Na razie jeszcze ją poobserwuję i poważę. Jak dalej będzie słabo przybierała to pojedziemy na przegląd. Niby pani dr ją oglądała ale nie miała ani usg ani badań krwi bo nic się nie działo a wtedy jeszcze ładnie tyła
Lusia miała rujkę. Tak terkotała, że aż Inka się od niej zaraziła i też terkotała
Inka już miesiąc po zabiegu. Zmieniła się na lepsze, jak ją wezmę na mizianie to dłużej wytrzymuje, bawi się z Lusią, mniej ją goni. Zachowanie wróciło takie jakie miała przed tymi mega rujkami
Lusia miała rujkę. Tak terkotała, że aż Inka się od niej zaraziła i też terkotała
Inka już miesiąc po zabiegu. Zmieniła się na lepsze, jak ją wezmę na mizianie to dłużej wytrzymuje, bawi się z Lusią, mniej ją goni. Zachowanie wróciło takie jakie miała przed tymi mega rujkami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dzisiaj rano zobaczyłam, że Lusia jest szczerbata Poszły dwa górne siekacze... nie wiem kiedy bo je normalnie i nic po niej nie widać...
08.10.
12.10.
Jesienna sesja okienna
Buziaki
Zebranie przy sianie
Lusia lubi tak siedzieć pod grzejnikiem
08.10.
12.10.
Jesienna sesja okienna
Buziaki
Zebranie przy sianie
Lusia lubi tak siedzieć pod grzejnikiem
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Martuś, jakie ty przepiękne zdjęcia robisz!
Ale jaja z tymi siekaczami.
Ale jaja z tymi siekaczami.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Miałam dziś naprawdę paskudny dzień ale jak sobie pooglądałam te urocze fotki to jakoś mi tak lżej..
Głaski dla dziewczynek i Frugo
Głaski dla dziewczynek i Frugo