Heniu, Tofik, Karmel - [Poznań] - wszyscy ZA TM [*]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Re: Heniu, Tofik i Karmel [Poznań] - DS

Post autor: AniaC »

Chciałam grzecznie zameldować... że, Henryk odnalazł się w moim stadzie ;) jest ciut nadpobudliwy( ale zdecydowanie będzie z niego świnia :D ) i mizialski- pokochali się z moim sponsorem :lol: to tak gwoli wisienki na torcie w poście.
pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:love: wspaniały Heniu, gościłam go u siebie ale wtedy jeszcze to był jajcarz :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Aneta914
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Aneta914 »

AniaC pisze:Chciałam grzecznie zameldować... że, Henryk odnalazł się w moim stadzie ;) jest ciut nadpobudliwy( ale zdecydowanie będzie z niego świnia :D ) i mizialski- pokochali się z moim sponsorem :lol: to tak gwoli wisienki na torcie w poście.
pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Obrazek
Heniuś <3 Ania, cieszę się, że Heniu dołączył do Twojego stadka i że znalazły się świnki, z którymi się dogadał :love:
Dużo zdrówka dla całej świńskiej ferajny! :świnka1:
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Awatar użytkownika
Aneta914
Kontakt:

Tofik już jest za TM :swieca: Bardzo mi przykro z powodu jego odejścia... :( To była jedna z bardziej towarzyskich, pro ludzkich i kochanych świnek, jaką miałam okazję gościć u siebie na DT. Mam nadzieję, że dobrze się teraz bawi za TM ;)
Jego towarzysz z klatki Norton, ma teraz nowego kolegę Łacia - https://www.forum.swinkimorskie.eu/view ... %C5%81aciu
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

O nie :sadness: :cry: Tofiś, co się stało? Ulubieniec mojego męża, smutno, bo poznałam chłopaka. Biegaj tam razem z moimi dziewczynami za TM :candle:
Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Post autor: AniaC »

:candle:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

:candle:
Awatar użytkownika
Aneta914
Kontakt:

Siula pisze:O nie :sadness: :cry: Tofiś, co się stało? Ulubieniec mojego męża, smutno, bo poznałam chłopaka. Biegaj tam razem z moimi dziewczynami za TM :candle:
Myślę, że Tofiś był ofiarą nieszczęśliwej zbieżności losu, a przynajmniej chce tak myśleć. Nie sądzę, że było to zaniedbanie, może ewentualnie przeoczenie spowodowane niewiedzą? Sama nie wiem... :idontknow: W opisie sekcji jest informacja "nastrzykanie naczyń wieńcowych serca i zapalenie mięśnia sercowego, opadowe jednostronne zapalenie płuc". Może któraś z was pomoże mi odpowiedzieć na pytanie, czy pierwsze mogło być zapalenie płuc, które miało wpływ na niewydolność serca? Czy raczej niewydolność serca była głównym powodem śmierci?
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Moja Kresyda miała silną deformację komór serca z powodu przewlekłego zapalenia płuc leczonego wiele miesięcy. Miała półtora roku, kiedy nie dała rady. Czasem nic nie można już zrobić.
Awatar użytkownika
Aneta914
Kontakt:

W miniony piątek za TM pobiegł Karmel. Długo męczył się z zębami. Miał robione korekty (sama byłam z nim na jednym z zabiegów), jednak nie przyniosło to oczekiwanej poprawy. Teraz już na pewno bez kłótni i bez walk, bawi się razem z Tofikiem i wcina dobre rzeczy za TM.
Dla Karmela na drogę :swieca:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”