Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Inka, Lusia i Frugo / Nala, Tola i Nutka za TM [*]
Na razie fotki dziewczyn
Wczoraj kupiłam kukurydzę. Panny jadły pierwszy raz. Szaleństwa nie ma ale przez noc ładnie obgryzły.
Frugo nigdy nie wchodził do tej budki a drapak ma już ze dwa lata... Wiecie co go skłoniło? Zobaczył, że Lusia mu tam wlazła i zazdrośnik poszedł pilnować
Wczoraj kupiłam kukurydzę. Panny jadły pierwszy raz. Szaleństwa nie ma ale przez noc ładnie obgryzły.
Frugo nigdy nie wchodził do tej budki a drapak ma już ze dwa lata... Wiecie co go skłoniło? Zobaczył, że Lusia mu tam wlazła i zazdrośnik poszedł pilnować
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- martuś
- Kontakt:
Akurat tych chyba nie wysyłałam Takie robione na szybko przed urlopem...
Łapcie trochę gór!
Hala Gąsienicowa
Czarny Staw Gąsienicowy
Kaczuszki
Zejście Doliną Jaworzynki
Dolina Kościeliska
Smreczyński Staw
Nosal
Morskie Oko
Kalatówki
Sarnia Skała
Chwilę przed burzą (widok z okna)
Łapcie trochę gór!
Hala Gąsienicowa
Czarny Staw Gąsienicowy
Kaczuszki
Zejście Doliną Jaworzynki
Dolina Kościeliska
Smreczyński Staw
Nosal
Morskie Oko
Kalatówki
Sarnia Skała
Chwilę przed burzą (widok z okna)
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Super fotki. Największe wrażenie zrobił na mnie Kościelec na tle chmur. Ja za miesiąc jadę. Tylko na 3 dni, ale za to do Piątki
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ale pięknie, muszę tam znów pojechać, ale to już nie w tym roku. Tylko ja się boję, że już tak wysoko nie wleze
Martus super fotki.
Bylo duzo sniegu?
W Polskich gorach bylam w styczniu. Jestem w szoku ile tam ludzi
Bylo duzo sniegu?
W Polskich gorach bylam w styczniu. Jestem w szoku ile tam ludzi
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
fotki cudne!
ale też nie wiem, czy bym się na to wszystko wdrapała.. mogę chodzić masę kilometrów ale po płaskim.. chyba się zestarzałam
ale też nie wiem, czy bym się na to wszystko wdrapała.. mogę chodzić masę kilometrów ale po płaskim.. chyba się zestarzałam
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Frugo zazdrośnik
A góry piękne
A góry piękne
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Kontakt:
ANYA stary śnieg już praktycznie stopniał a nowy był tylko w wyższych partiach gdzie my nie wchodziliśmy Ale trochę go napadało i na niektórych szlakach było ostrzeżenie.
Ludzi jest dużo szczególnie na tych mniej wymagających szlakach i w dolinach. My wychodziliśmy na busa po 6stej i przeważnie koło 7 wchodziłyśmy na szlak. Wtedy do były pustki ale jak wracałyśmy już koło godz 12-14 to był taki tłum, że trzeba było się pilnować żeby nikt się nie zgubił
Ja też nie miałam kondycji ale dałam radę Trasy były z tych łatwiejszych bo jedna z koleżanek bała się wchodzić po stromych zboczach. Dla niej podejście na samą Sarnią Skałę było mocno stresujące. Dlatego z tą ekipą niestety pojechałam ostatni raz bo one już nigdzie wyżej nie pójdą... A mi się marzy Giewont i Czerwony Wierchy....
Ludzi jest dużo szczególnie na tych mniej wymagających szlakach i w dolinach. My wychodziliśmy na busa po 6stej i przeważnie koło 7 wchodziłyśmy na szlak. Wtedy do były pustki ale jak wracałyśmy już koło godz 12-14 to był taki tłum, że trzeba było się pilnować żeby nikt się nie zgubił
Ja też nie miałam kondycji ale dałam radę Trasy były z tych łatwiejszych bo jedna z koleżanek bała się wchodzić po stromych zboczach. Dla niej podejście na samą Sarnią Skałę było mocno stresujące. Dlatego z tą ekipą niestety pojechałam ostatni raz bo one już nigdzie wyżej nie pójdą... A mi się marzy Giewont i Czerwony Wierchy....