Moderator: pastuszek
Dobrze że myszą, a nie myszkązwierzur pisze:Strona mocno "trąci myszą" w wariacjach różnych.Świnie i myszy są super!
![]()
A zamieszanie, wynikające z nieporozumień - bezcenne!
Wszędzie widzę myszy. Pocieszające, że nie wszystkie są białezwierzur pisze:Myszami!
Wiesz jakby co ja mam jeszcze parę do oddaniaSiula pisze:O matulu, jakie one są cudne![]()
Jedna z nich szczególnie mnie łapie za serce
Dobrze, że jestem w bezpiecznej odległościCynthia pisze:Wiesz jakby co ja mam jeszcze parę do oddaniaSiula pisze:O matulu, jakie one są cudne. Jedna z nich szczególnie mnie łapie za serce
Plastelina nadal wolnaSiula pisze:Dobrze, że jestem w bezpiecznej odległościCynthia pisze:Wiesz jakby co ja mam jeszcze parę do oddaniaSiula pisze:O matulu, jakie one są cudne. Jedna z nich szczególnie mnie łapie za serce, ale i tak Dzima ciągle mnie tu kusi jakąś pięknotą
Dla mnie nie ma bezpiecznych odległości, ja jeżdżę po całej PolsceSiula pisze:Dobrze, że jestem w bezpiecznej odległościCynthia pisze:Wiesz jakby co ja mam jeszcze parę do oddaniaSiula pisze:O matulu, jakie one są cudne. Jedna z nich szczególnie mnie łapie za serce, ale i tak Dzima ciągle mnie tu kusi jakąś pięknotą