Baranek i Leonek znowu razem [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Przygody Baranka i Leonka - operacja przełożona
Dzielny chłopak! Wiem jak cieszy najmniejszy kęs
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Baran, nie dawaj się, gryź jedzonko i memłaj poidełko ku zadowoleniu nas wszystkich
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Zabieg jutro, na 10 zawozimy Baranka. To ta dobra wiadomość. Zła jest taka, że opieka po zabiegu będzie uciążliwa i kosztowna. Tzn. ja się tego spodziewałam (choć może nie aż tak) ale mąż trochę przybity. Ech... ważne żeby się udało. Baran nawet nieźle je, choć oczywiście nadal dokarmiam.
Baranek już jest po zabiegu. Ząb usunięty, wszystko się powiodło. Odbiór prawdopodobnie w środę, ale jeszcze będziemy się umawiać.
Coś mu się niestety zaczyna w innym zębie, na razie nie wiadomo, jak się dalej potoczy - może nic nie być, a może być kolejny ropień. W każdym razie teraz nie ma powodu do interwencji, ale w ciągu kilku miesięcy może się pojawić. Albo i nie. Pewnie i tak szybko to wyłapiemy, bo Baran dość często będzie odwiedzał weta - teraz co tydzień na czyszczenie pyszczka, a potem pewnie co 2,5 tygodnia na przycinanie zębów.
Coś mu się niestety zaczyna w innym zębie, na razie nie wiadomo, jak się dalej potoczy - może nic nie być, a może być kolejny ropień. W każdym razie teraz nie ma powodu do interwencji, ale w ciągu kilku miesięcy może się pojawić. Albo i nie. Pewnie i tak szybko to wyłapiemy, bo Baran dość często będzie odwiedzał weta - teraz co tydzień na czyszczenie pyszczka, a potem pewnie co 2,5 tygodnia na przycinanie zębów.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Przygody Baranka i Leonka - po zabiegu
Zdróweczka Baranku i szybkiego powrotu do zdrowia
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Trzymam kciuki za Baranka, niech szybko dochodzi do zdrowia i więcej nie choruje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Trzymaj się Baranku Mam nadzieję, że kolejnego ropnia nie będzie
Też miałam świnkę stomatologiczną więc dobrze Cię rozumiem jeśli chodzi o martwienie się i szczęście z najmniejszego samodzielnego jedzenia
Też miałam świnkę stomatologiczną więc dobrze Cię rozumiem jeśli chodzi o martwienie się i szczęście z najmniejszego samodzielnego jedzenia
Baranek już w domu. Rana goi się dobrze. Wygląda to mniej strasznie niż myślałam. Spodziewałam się, wiecie, takiego zombie-pyska z dziurą na przestrzał, gdzie widać dokładnie wnętrze A tu rana niezbyt duża i sączek w środku.
Mamy masę zaleceń i część leków muszę dziś jeszcze podać, plus dokarmianie. W niedzielę kontrola. Ogólnie Baran siedzi zagrzebany pod kocykiem, ale jak wyjdzie, to jest całkiem żwawy i nie wygląda źle. Robi ładne boby.
Strasznie się cieszę, że operacja się udała, ale to plus badanie krwi i nieźle zabolało mnie konto bankowe Czekam na 500+
Mamy masę zaleceń i część leków muszę dziś jeszcze podać, plus dokarmianie. W niedzielę kontrola. Ogólnie Baran siedzi zagrzebany pod kocykiem, ale jak wyjdzie, to jest całkiem żwawy i nie wygląda źle. Robi ładne boby.
Strasznie się cieszę, że operacja się udała, ale to plus badanie krwi i nieźle zabolało mnie konto bankowe Czekam na 500+
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
No to się wydało, dlaczego Val będzie mieć trzeciego brzdąca , skądś trzeba mieć forsę na świnki . A moja durna siostra wpłaca pieniądze dzieciom na konto
Super, że Baranek ma się nieźle.
Super, że Baranek ma się nieźle.