Moderator: pastuszek

łączenie widzę zakończone sukcesem
  łączenie widzę zakończone sukcesem   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Nawet się nie kłócą o łóżeczko, przecież to brzmi jak najpiękniejszy sen.
 Nawet się nie kłócą o łóżeczko, przecież to brzmi jak najpiękniejszy sen.

Racja. Nie miałam zawahania ani przez chwilę w tym, czy brać następną świnkę. Wiedziałam, że im szybciej tym lepiej, a poza tym ukoiło to mój ból i Shaggyego równieżDzima pisze: Czasami żałobę trzeba odłożyć na bok i postawić się w roli świnki która nagle została sama w klatce i takie ekspresowe doświnienie jest konieczne.
 Mimo, że nie okazywał tego jakoś bardzo to wiedziałam, że jego to dotknęło jeszcze mocniej niż mnie. Jest przyjaciel i nagle znika... Chociaż podejrzewam, że oni to od dawna czuli już.
 Mimo, że nie okazywał tego jakoś bardzo to wiedziałam, że jego to dotknęło jeszcze mocniej niż mnie. Jest przyjaciel i nagle znika... Chociaż podejrzewam, że oni to od dawna czuli już. Klatka jest jego azylem, mimo, że mają ją otwartą i cały pokój do dyspozycji, ale szanuję to i cieszę się, że się zadomowił w niej
 Klatka jest jego azylem, mimo, że mają ją otwartą i cały pokój do dyspozycji, ale szanuję to i cieszę się, że się zadomowił w niej   Shaggy niczym się nie przejmuje i lata we wszystkie strony jak zawsze, ale on to on
 Shaggy niczym się nie przejmuje i lata we wszystkie strony jak zawsze, ale on to on  
 Radochę mają oboje z przebiegania w nim, a przy okazji trochę ruchu w końcu będą mieć. Mimo że klatka ciągle otwarta 24/7, mają do dyspozycji cały pokój to i tak lepiej jeść i leniuchować
 Radochę mają oboje z przebiegania w nim, a przy okazji trochę ruchu w końcu będą mieć. Mimo że klatka ciągle otwarta 24/7, mają do dyspozycji cały pokój to i tak lepiej jeść i leniuchować  
 Shaggy od razu wiadomo, niczym się nie przejmuje. Dawno się tak nie relaksował
 Shaggy od razu wiadomo, niczym się nie przejmuje. Dawno się tak nie relaksował   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Kolega już poszedł do klatki, bo jak to on, długo nie wysiedzi...
 Kolega już poszedł do klatki, bo jak to on, długo nie wysiedzi...