Pepper- DS [Puck] i Motek- DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Re: Pepper- DS [Puck] i Motek- cdn
Joanka pisała, że już zrzucił. Przy okazji Motek skorzysta z przeglądu i jutro będzie miał USG z powodu powracających kłopotów z pęcherzem moczowym.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Co tam u Motka słychać?
Gdzie go teraz szukać, on ma nowy wątek...? 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Motek jest po kastracji w Solcu. Trafił do Joanki i docelowo miał przyjechać do mnie do Blanki. Niestety chłopak ma spore problemy z pęcherzem, które ciągle przesuwają wyjazd
więc Blance szukam kompana, a Motek aktualnie na leczeniu.
Joanka na pewno coś tu o nim napisze..

Joanka na pewno coś tu o nim napisze..
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Czyli nawracają jednak u niego te problemy, bo już na początku grudnia jeździł z pęcherzem, do dr Judyty zdaje się..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
To trzymam kciuki za Moteczka i jego pęcherz!
No i czekam na jego wątek, bo ujął mnie strasznie:)

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

-
- Kontakt:
Motek cały czas na leczeniu w Solcu, raczej poważna sprawa.
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Pepper- DS [Puck] i Motek- DS
Motek przeszedł bardzo ładnie kastrację. Jednak jego problem z pęcherzem i osadem w nim nie minął. Został przebadany mocz w którym wyszło bardzo dużo różnego rodzaju kryształów. Oczywiście zostały wprowadzone odpowiednie leki, zioła wspomagające układ moczowy, ale nadal coś tam jest nie tak. Motek podbił serce jednej z pań dr wet i ta zdecydowała się go zaadoptować do swojego stadka kobitek. Młody podobno chciał pokazać kto rządzi w stadzie, ale mu nie poszło i został zdominowany przez jedną z samiczek
Tak więc przeprowadzka okazała się strzałem w 10
Życzymy wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Udało się chłopakowi! Teraz będzie miał swojego prywatnego weta codziennie
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

-
- Kontakt:
No to mu się udało! Cieszę się ogromnie! Motek ma swój harem i udaje, że rządzi
Ciekawa jestem z czego wynika obecność tych kryształów, ale mam nadzieję, że obecna pańcia rozkmini ten problem. Można prosić o jakieś zdjęcia haremu i sułtana?

Ciekawa jestem z czego wynika obecność tych kryształów, ale mam nadzieję, że obecna pańcia rozkmini ten problem. Można prosić o jakieś zdjęcia haremu i sułtana?
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
Szczęście w nieszczęsciu
ale mu się trafiło!