Aktualne zdjęcia:

Perun

Weles

- płeć świnki: samiec
- nr adopcyjny: 4528
- stan adopcji: DS u p. Daniela z ok Torunia

- imię: Weles
- płeć świnki: samiec
- nr adopcyjny: 4529
- stan adopcji: DS u p. Daniela z ok Torunia

- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Sztum, silje
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: Świnki oddane przez właścicielki sklepu zoologicznego rezygnującego ze sprzedaży zwierząt.
- informacje dot. diety: Wszystkożerni. Na początku niechętnie jedli, teraz już wciągają wszystko jak leci, uwielbiają zioła, z granulatu jedzą i CN i CC.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Do adopcji razem.
Nie wiem jak z innymi samcami, na moich nie reagują mimo, że klatki są obok i się widzą.
Trafili do mnie 26.01. jak na świnki z zoologicznego bardzo zadbani, z wagą Perun 946g i Weles 838g i jeszcze rosną, więc zakładam, że raczej mają trochę mniej niż rok.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW silje lub silje_xx@wp.pl
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja

UWAGA! Świnki do adopcji na zasadach SPŚM i nie ma możliwości żadnych odstępstw od wymaganych przez Stowarzyszenie standardów. Szukamy domku najlepszego z najlepszych z klatką 120cm lub większą, z regularnymi odpowiednio zabezpieczonym wybiegami (pochowane kable itd.) i z odpowiedzialnymi ludźmi którzy będą kochać nowych domowników.
Wymagane będzie również podpisanie umowy adopcyjnej i co za tym idzie akceptacja zawartych w niej postanowień w związku z tym bardzo proszę o zapoznanie się z dokumentem http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=18&t=129