Julia zwana Kaśką [GORZÓW WIELKOPOLSKI]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Julia zwana Kaśką [GORZÓW WIELKOPOLSKI]

Post autor: Kanja »

Imię świnki - Julia
Wiek świnki – ok. 3 lat
Płeć – samiczka
Nr adopcyjny – 4541
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo – Gorzów Wlkp. Kanja
Historia zwierzęcia – świnka oddana przez osobę prywatną;
Informacje dotyczące diety – apetyt dopisuje, wszystko znika
Kontakt do opiekuna wątku- pw na forum Kanja,
Kto wydał zgodę na założenie wątku – ja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Julia jest przeuroczą świnką, ma problemy zdrowotne i jest w trakcie leczenia. W piątek była na badaniach: prawe oko - stary uraz, oczko zakrapiane; duże cysty (2,4 i 3,6 cm) - na razie dostaje Rodicare pregno, potem prawdopodoby zabieg.
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Re: Julia zwana Kaśką

Post autor: Prosiak Srosiak »

Cudna, wspaniała Katarzyna :love:

Krótka historia:
Julia została odebrana przez mojego brata. Kilka dni spędziła u niego w domu i wtedy zadziały się czary. Rodzina mojego brata przeżywała naprawdę ciężkie chwile. Katarzyna odnalazła uśmiech w ich sercach. Swoją małą, prosiaczą obecnością zrobiła więcej niż ktokolwiek z nas do tej pory. Ta świnia ma w sobie taką nieokreśloną dobroć, która pozwala zapomnieć o tym co złe. Nie ma możliwości żeby się w niej nie zakochać.

Oczywiście i my wpadliśmy po uszy :love: Niesamowite jest to, jak Kaśka (przemianowana z Julii przez teściową) chłonie każdy, najmniejszy kontakt z człowiekiem. Mała chce być kochana i chce wielką miłością obdarzyć swoich Dużych.

Nie możemy przestać o niej myśleć...
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: ViaCaVia »

Och, cudna historia! Faktycznie, jest coś w tej Śwince! Jeszcze nie przeczytałam wpisu, ale zobaczyłam pierwsze zdjęcie i się uśmiechnęłam :buzki: U mnie też tak było, Peruś osłodził i rozświetlił moje życie i życie mojej Mamy.. Piękna, pozytywna Świnka! Z najlepszy dom na świecie, za Miłość i warzywka! :fingerscrossed: I wszystkiego co najlepsze dla Brata z Rodziną! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Ten sam magnetyzm co u mojej Apisi :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Cudna jest, też się zakochałam na odległość :love: Ma w oczkach coś wyjątkowego :102:
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Katarzyna z zawodu jest miłością i słodkością czego niezaprzeczalnym dowodem są poniższe zdjęcia :świnka2: :love: :love: :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Kanja
Kontakt:

A rozdarciuch jest z niej, że nie wiem kto to wytrzyma. :lol: Paszcza jej się nie zamyka.
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Piękna :love: Uwielbiam tricolorki gładkowłose. Ona wygląda jak mix mojej pierwszej trójeczki. :buzki:
Awatar użytkownika
Siula
Kontakt:

Co tam słychać u Kasieńki? Jak zdrówko? Ona jeszcze się leczy przed adopcją? Będzie miała zabieg na te cysty?
Kanja
Kontakt:

Kasieńka ma się dobrze, w przyszłym tygodniu wizyta kontrolna i pewnie zabieg (cysty duże, do usunięcia). Mała jest kochanym rozdarciuchem :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”