Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
MEMOrySTICKer pogadam z mężem, jeśli nie będzie miał na ten czas zleceń to może sie zgodzi.
Dziękuję. Dam jeszcze dzisiaj znać, ale być może będę się definitywnie jednak przeprowadzać już jutro. Sporo zależy od a) możliwości transportowych w śr (będę wdzięczna za info, czy ewentualnie śr wchodziłaby w grę, większość moich zmotoryzowanych znajomych na urlopach...) b) dzisiejszej wydolności pakowania mojego kręgosłupamasira11 pisze:MEMOrySTICKer pogadam z mężem, jeśli nie będzie miał na ten czas zleceń to może sie zgodzi.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Nie martw się
Pewnie jakieś będzie, jak minie ten zamęt wakacyjno- urlopowy

Pewnie jakieś będzie, jak minie ten zamęt wakacyjno- urlopowy

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
eeechh, a ja całkiem zmartwiona jestem
, mój Pepe chudnie, źle się czuje, muszę z nim do weterynarza jechać a jest tak gorąco, że boję się, że mi się ugotuje. Pepe ma już 6 lat, nigdy nie chorował
....

Oj Pepciu
Trzymam kciuki za chudziaka
Od jutra ma być chłodniej, uff

Od jutra ma być chłodniej, uff
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No i jest chłodniej.
Trzymaj się Pepe
Trzymaj się Pepe

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Dzięki za kciuki... byliśmy u weta, Pepe dostał antybiotyk, probiotyk i w zasadzie tyle. Kurcze gdzie teraz przyjmuje dobry świński weterynarz , bo jakoś do tej, która przyjmuje po Plewako na Diamentowej, nie jestem do końca przekonana. No ale cóż...mam nadzieję, że niedługo znowu przyjedzie na konsultacje z Warszawy.
Zdrówka dla Pepe.
Moimi trefnymi chłopakami opiekuje się od samego początku Patoka. I choć ciągle mają nowe pomysły, póki co jestem zadowolona (tylko teraz mamy daleko). Ponieważ wczasy chłopców u cioci Asi na razie zostały odroczone, wybieram się do niej w pn na kontrolne usg STICKer'a (i nie tylko).
Oprócz wiedzy wg mnie bardzo cenne jest to, że z Patoką można kontaktować się także poza godzinami jej pracy w razie konieczności (albo w chwilach paniki
). Sms'owo lub telefonicznie (jak nie może odebrać, to oddzwania), a także mailowo. Jest to tym istotniejsze, że w zasadzie nie ma lecznicy 24h ze specjalistą od prośków (ewent. dyżur Dębisa, ale to pewnie nie za często). Całkiem niedawno, gdy STICKer w pt miał zaaplikowany "pakiet emergency", sama bardzo prosiła (bardzo bardzo) o kontakt w ok. 20-21 z informacją, jak wygląda sytuacja oraz cowieczorną relację w sb i nd.
Moimi trefnymi chłopakami opiekuje się od samego początku Patoka. I choć ciągle mają nowe pomysły, póki co jestem zadowolona (tylko teraz mamy daleko). Ponieważ wczasy chłopców u cioci Asi na razie zostały odroczone, wybieram się do niej w pn na kontrolne usg STICKer'a (i nie tylko).
Oprócz wiedzy wg mnie bardzo cenne jest to, że z Patoką można kontaktować się także poza godzinami jej pracy w razie konieczności (albo w chwilach paniki

Kochani jeśli ktoś z pomorzaninów będzie chciał w najbliższym czasie złożyć zamówienie w zooplusie lub innym sklepie internetowym ja chętnie się dołączę.
Pozdrawiam wszystkich
Melduję, że moja Mimi i Melka mają się świetnie a ja odważyłam się w końcu sama obciąć im pazury. Pufff ale się napociłam a żarły mnie jak opętane. W każdym bądź razie dałam radę i obeszło się bez kontuzji.
Pozdrawiam wszystkich

Melduję, że moja Mimi i Melka mają się świetnie a ja odważyłam się w końcu sama obciąć im pazury. Pufff ale się napociłam a żarły mnie jak opętane. W każdym bądź razie dałam radę i obeszło się bez kontuzji.