Tosio i Wafelek za TM [Nowy Dwór Gd]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
magmagpie

Re: Tosio schorowany, Wafelek za TM [Nowy Dwór Gd]

Post autor: magmagpie »

Beatrice pisze:Wafelku kochany ,biegaj radośnie po najpiękniejszych wybiegach we wszechświecie! :candle: Wiem ,że Tam jesteś! Pozdrów moje zwierzaczki za Tęczowym Mostem ! I czekajcie ... :buzki:

Kochane ,a co można zrobić dla biednego Tosia? Może coś kupić? A może jakieś pieniążki na leki???
Czekam na pomysły! :love:
Dziękuję bardzo za cale wsparcie.
Jeśli chodzi o potrzeby, to MAS po przycisnieciu zeznala ze prosi o Zietka ratunkową. Bo ma troche swinek zebowych.
Bardzo dziękuję za chęć i wspieranie MAS, robi kawał cudownej roboty ze swinkami
magmagpie

Tosiek
Po odejściu Wafla stracił wigor. Chowa jedzonko do domku, puszcza zęby na sprzątającą MAS bo go okrada z resztek marchwi i ogóra. Jest osowiały i skapciały. Żal go strasznie. No ale MAS jest przeciwnikiem zarażania innej swinki pastorellą, byleby Tosio nie miał nudy (i całkiem słusznie).
Pozostaje ekstra mizianie, żeby kompletnie nie zszedł z poziomu świnki na poziom chomika. Strasznie molestował Wafla, no ale nie miało to wpływu na zasadniczą jego chorobę. A teraz nuda. I dół. :think:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Magmagpie,przepraszam ,że najpierw coś obiecuję a potem się nie odzywam...Dużo się działo ,przepraszam! I już się poprawiam!Oczywiście, kupię dla Tosia tę karmę ratunkową ! Napisz tylko którą dokładnie i podaj namiary gdzie przesłać ( z telefonem dla kuriera) na priv i zaraz zamawiam! Przytulam mocno i drapię za uszkami kochaneczka! :buzki: :love: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
magmagpie

Tosio
z tęsknoty za Waflem stał się syfiarzem, Robi pod siebie w domku i generalnie oklapł zupełnie z humoru.
biedaczek
Bardzo dziękujemy z MAS Beatrice za zamówienie dla Tosia i spółki. Karma ratunkowa jakoś zaczęła schodzić u MAS, głównie za przyczyną Aurry, ale zapas dla Tosia musi być, zębowy jest w końcu
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Czy jest w ogóle jakiś sposób, by pomóc Tosiowi, ale tak bardziej w sferze duchowej...? Mentalnej, a nie fizycznej? :|
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
magmagpie

Ewa i Michał pisze:Czy jest w ogóle jakiś sposób, by pomóc Tosiowi, ale tak bardziej w sferze duchowej...? Mentalnej, a nie fizycznej? :|
Tosio ewidentnie potrzebuje towarzystwa. Niestety (dla Tosia) nie zarażamy świadomie innych świnek pastorellozą czy e.c. Pastorella u Tosia pod czułą opieką MAS i super żarciu, bo MAS uważa że chorych karmi się wybitnie dobrze, jakoś przycichła.
MAS mówi, że ciut się chłop ogarnia i już wysiaduje też na domku.
Ewentualnie, gdyby ktoś zgodził sie potymczasować samemu Tosiowi - bo chłop jest towarzyski i całkiem wdzięczny za głaski, dobrze karmiony i w dobrych warunkach pastorella cichnie. Główne zasady utrzymania Tosia w zdrowiu.
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

Dla Wafelka :candle:
Tosio trzymaj się :fingerscrossed:
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

No właśnie ! Ta pomoc psychicziczna jest ważniejsza niż jakakolwiek najlepsza karma! Ludzie przytulcie Tosia!!! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: A słuchajcie przecież gdzieś musi być jakaś świneczka z podobnym problemem klinicznym! :!: Świnko ,odnajdź Tosiulka ,proszę! :!:
Obrazek
oraz mopsik Bella
magmagpie

pomoc psychiczna :) to Wasze wsparcie
Beatrice, paczka jeszcze nie dotarła, nie wiem czemu, bo zamawiałam inne rzeczy prywatnie później i do mnie dotarły a MAS mówi, że jeszcze nic
No ale Tosiu jakoś się ogarnął, robi leżing na środku klatki z jedną (1) stopą wyciągniętą - tak jakby opcja zrelaksowana, ale żarcie nadal chowa w domku, bo wiadomo, że MAS wyżera ogórka :P
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

O ,choroba! To może dlatego,że zleceniodawca i adres dostawy różny?.....Już piszę do Cynthii! :!:
Obrazek
oraz mopsik Bella
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”