Imię świnki - Groszek
Wiek świnki – ok. 2-3 miesiące
Płeć – samiec
Nr adopcyjny – 4508
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo – Gorzów Wlkp. (Prosiak Srosiak)
Historia zwierzęcia – Groszek oddany został do lecznicy, ma EC oraz silny przykurcz tylnych łapek. Pomimo problemów z łapkami radzi sobie z przemieszczaniem po klatce, na szczęście ma apetyt i je.
Informacje dotyczące diety – VL CC, CN; zioła, świeże
Kontakt do opiekuna wątku- pw na forum Prosiak Srosiak,
Kto wydał zgodę na założenie wątku – Kanja
Zdjęcie małego wkrótce.
Aktualizacja
Oto Groszek

No nieśmiały chłopak.

Ma mocno pociągły pyś, do tego rudy i dlatego zyskał ksywkę lisek
 Ma mocno pociągły pyś, do tego rudy i dlatego zyskał ksywkę lisek  Bardzo powoli ale jednak coraz bardziej zaczyna nam ufać.
 Bardzo powoli ale jednak coraz bardziej zaczyna nam ufać.  Wydzieram ryjka rano, wieczór i w południe. Ogólnie każda pora jest dobra. Jestem jeszcze malutki ale musicie wiedzieć, że nie drę papy na darmo. Zawsze gdy mój cieniutki ale donośny głosik piszczy nieznośnie w uszach, jakimś dziwnym trafem Duży zjawia się z ogórkiem, marchewką albo innym selerem
  Wydzieram ryjka rano, wieczór i w południe. Ogólnie każda pora jest dobra. Jestem jeszcze malutki ale musicie wiedzieć, że nie drę papy na darmo. Zawsze gdy mój cieniutki ale donośny głosik piszczy nieznośnie w uszach, jakimś dziwnym trafem Duży zjawia się z ogórkiem, marchewką albo innym selerem  . Serio, serio. No to jak już sobie zjem i poleżę trochę to piszczę znowu i Duży znowu przychodzi. Tak na prawdę serio, serio.
 . Serio, serio. No to jak już sobie zjem i poleżę trochę to piszczę znowu i Duży znowu przychodzi. Tak na prawdę serio, serio.