Świnkowy zawrót głowy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Świnkowy zawrót głowy
Aaa bo Afi mu takie zdjęcia do doopy robi jest rudo/brązowy
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
To jeszcze tricolorkę niech sobie sprawiDzima pisze:Aaa bo Afi mu takie zdjęcia do doopy robi jest rudo/brązowy
- Dzima
- Kontakt:
Albo slate blue albo beżową
Pyrka
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- Dzima
- Kontakt:
W sumie....zawsze będzie jej jakiegoś koloru brakować
Pyrka
Ehhhh.... przyszłam rano do świń, rzuciłam świeże warzywa, dołożyłam siana i bez zmian.... Dafi dalej atakuje małą przegania ją od jedzenia, wygania z kupki siana (gdy mała się schowa). Jak tylko są w pobliżu to od razu jest atak... taka seria szybkich i gwałtownych dziobnięć raz za razem... przypomina mi to ataki Inki. Mała zaczęła sie bardzo bać. Jak tylko Dafi się zbliża to zaczyna piszczeć. Generalnie zaczęła bać się wszystkich świń....
Myślałam, że dziś wieczorem przełożę je do klatki, ale coś słabo to widzę....
Mam nadzieję, że Dafi odpuści...
A tak to wygląda....
https://youtu.be/4hpLYTi96Bc
Tak sobie jeszcze myślę, że jak dołączyła Dafi, to obrywała od Flory (i w sumie nadal czasem Flora potrafi ją przegonić, ale nie atakuje jej), a teraz Dafi wyładowuje się na małej, tak jakby wyuczyła się tego od Flory....
Mam nadzieję, że to minie bo bardzo mi żal malutkiej.
Wczoraj ją dokładnie obejrzałam i nie ma żadnych ran. Lekkie tylko zadrapanie na uszku.
Myślałam, że dziś wieczorem przełożę je do klatki, ale coś słabo to widzę....
Mam nadzieję, że Dafi odpuści...
A tak to wygląda....
https://youtu.be/4hpLYTi96Bc
Tak sobie jeszcze myślę, że jak dołączyła Dafi, to obrywała od Flory (i w sumie nadal czasem Flora potrafi ją przegonić, ale nie atakuje jej), a teraz Dafi wyładowuje się na małej, tak jakby wyuczyła się tego od Flory....
Mam nadzieję, że to minie bo bardzo mi żal malutkiej.
Wczoraj ją dokładnie obejrzałam i nie ma żadnych ran. Lekkie tylko zadrapanie na uszku.
- Dzima
- Kontakt:
Trzeba czekać Dafi wyładowuje się na małej... Może nie wie jak ją zdominować? A którą pozycję zajmuje Dafi w stadzie? Może próbuje podnieść się z ostatniego miejsca w hierarchii? Jak alfa ją zaakceptowała to musi być dobrze
Pyrka
Dafi jest ostatnia w stadzie. Broni czwartej pozycji.
Alfą jest u mnie męski reprezentant stada...
Dalej Furia, potem Flora.
Karmel i Furia zaakceptowali. Florka też, chociaż jak mała podeszla do niej za blisko i sie położyła obok, to została odgoniona, ale bez agresji.
Alfą jest u mnie męski reprezentant stada...
Dalej Furia, potem Flora.
Karmel i Furia zaakceptowali. Florka też, chociaż jak mała podeszla do niej za blisko i sie położyła obok, to została odgoniona, ale bez agresji.
- Dzima
- Kontakt:
A masz możliwość zrobienia zadaszenia /przykrycia kocem na połowie? Może Dafi się uspokoi jak sama będzie miała kryjówkę?
Muszą zostać jeszcze na wybiegu bo na własnym terenie Dafi może być gorsza.
Muszą zostać jeszcze na wybiegu bo na własnym terenie Dafi może być gorsza.
Pyrka