Kalendarz 2019
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Doriis
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Kalendarz 2019
Moje również dziś dotarły, są przecudne - ten na biurko będzie z pewnością robił furorę ( i reklamę) w pracy
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Przelew poszedł
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Jeśli masz na myśli moją Pepę, to jesteśmy na forum, ale nie udzielamy się i chyba czas to zmienić Pozdrawiamy serdecznie!martuś pisze:Ja już otworzyłam i jest jeszcze ładniejszy niż bym się spodziewała A czyje świnki są w styczniu? Chyba nie ma ich tutaj na forum bo ta czarna z boku wygląda identycznie jak moja Nutka
Kalendarz jest przepiękny, razem z dziewczynami dziękujemy za wybór naszego zdjęcia. Przepełnia nas duma, że mogłyśmy uczestniczyć w tak cudownym przedsięwzięciu
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak! Zobaczcie jakie identycznezoska1607 pisze:Jeśli masz na myśli moją Pepę, to jesteśmy na forum, ale nie udzielamy się i chyba czas to zmienić Pozdrawiamy serdecznie!martuś pisze:Ja już otworzyłam i jest jeszcze ładniejszy niż bym się spodziewała A czyje świnki są w styczniu? Chyba nie ma ich tutaj na forum bo ta czarna z boku wygląda identycznie jak moja Nutka
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Do nas kalendarze doszły przed samymi świętami moje dziewczyny tym razem na okładce
Moje panny: Stefania i Bella
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
W biurkowym kalendarzu luty jest źle zrobiony. Zaczyna się nie w tym dniu i ma dzień za dużo W ściennym nie sprawdzałam.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Tak, zauważyłam to na początku stycznia i jest mi strasznie głupio. Nie mam pojęcia jak mogło się to stać, tak samo jak nie wiem czemu po publikacji kalendarza nikt nie zwrócił mi na ten wielki błąd uwagi.
Jedyne co mogę zrobić to przeprosić najmocniej za mój błąd. Jeżeli ktoś chciałby wydrukować sobie poprawny luty i zrobić "nakładkę" png (RGB), jeżeli ktoś jest zainteresowany plikiem .tiff w CMYKu to podrzucę go też. Na szczęście błąd nie wpływa na resztę miesięcy (chociaż może szkoda, wtedy bym się zorientowała przed puszczeniem kalendarza do druku).
Wybaczcie
Jedyne co mogę zrobić to przeprosić najmocniej za mój błąd. Jeżeli ktoś chciałby wydrukować sobie poprawny luty i zrobić "nakładkę" png (RGB), jeżeli ktoś jest zainteresowany plikiem .tiff w CMYKu to podrzucę go też. Na szczęście błąd nie wpływa na resztę miesięcy (chociaż może szkoda, wtedy bym się zorientowała przed puszczeniem kalendarza do druku).
Wybaczcie
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Ja to bym się pewnie nie zorientowała, gdyby nie to, że koleżanka korzystając z niego nie mogła się połapać w dniach
Chętnie sobie wydrukuję nakładkę. Dzięki
Chętnie sobie wydrukuję nakładkę. Dzięki
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
a możesz dać taki plik tego lutego żeby mi w punkcie druku ładnie to wydrukowali? np dla wetów bym chciała wydrukować itd
na a4 to się 2 str zmieszczą?
na a4 to się 2 str zmieszczą?