Amalia - świnka dziewczyna - Wawa - leczymy się w DT [*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
Re: Amalia - świnka dziewczyna - Wawa - leczymy się w DT
Jutro druga chemia. Po pierwszej przez pierwsze dwa dni było ciężko z brzuszkiem i wypróżnianiem.Napędziła mi stracha, ale trzeciego dnia wszystko wróciło do normy. Ma pod szyja mała gulkę niedaleko miejsca gdzie miała operację. Nie wiem czy to znowu węzęł czy ma związek z blizną wewnątrz ale jest okrągłe .Widać że chemia jest obciążająca , ale żeby chociaż udało się podać 3-4 razy.Badania krwi są na razie dobre.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
To może być taki obrzęk po zabiegu, ale to chyba dość dawno zabieg był, to raczej nie.azb pisze:Ma pod szyja mała gulkę niedaleko miejsca gdzie miała operację. Nie wiem czy to znowu węzęł czy ma związek z blizną wewnątrz ale jest okrągłe .Widać że chemia jest obciążająca , ale żeby chociaż udało się podać 3-4 razy.Badania krwi są na razie dobre.
-
- Kontakt:
Kulka to jednak nadreaktywny węzeł i nie ma związku z zabiegiem .Będziemy obserwować.
Drugą dawkę chemii Amalia zniosła wydaje mi się lepiej niż pierwszą . Chyba organizm jej się przyzwyczaił.
Tylko nóżka ja boli po wenflonie, ale je i bobczy normalnie.
Drugą dawkę chemii Amalia zniosła wydaje mi się lepiej niż pierwszą . Chyba organizm jej się przyzwyczaił.
Tylko nóżka ja boli po wenflonie, ale je i bobczy normalnie.
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Chwała Bogu! Teraz już tylko czekanie na paczuszkę pod choinką! A do paczuszki : zdrówka,zdrówka,zdrówka! I wszystko będzie dobrze bo to Boże Narodzenie!
-
- Kontakt:
Amalia jest już po 4 dawce chemii. Najgorzej zniosła trzecią niestety u niej zaraz odzywa się brzuch który robi się mocno wzdęty, boli problem ma z wypróżnianiem, przez wenflony bolą nóżki więc nie chce się ruszać, do tego dochodzi osłabienie a jak zalegnie w klatce to wiadomo że najgorsze co może być . Na szczęście po kilku dniach wszystko wróciło w miarę do normy jak na jej stan. Jednego dnia może być tak że leży tylko, słabo je a drugiego jakby cudowne ozdrowienie ale tak to jest w tej chorobie i przy takim leczeniu. Na szczęście morfologia jest wciąż dobra. We wtorek mamy kolejną wizytę żeby zadecydować o dalszym leczeniu.
- sosnowa
- Kontakt:
Mocno trzymam
My też trzymamy z całych sił! Dzielna maleńka!
- zwierzur
- Kontakt:
Mocno!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...