Puckowe futerka- Cezarek*, Diablik i Bambolina plus Ryszard pies
Moderator: silje
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Puckowe futerka
Malutka schudła do 620 g. Czyli ok 40 g. Dałam ze strzykawki, zjadła chętnie. Teraz podjada sianko i suszki.
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
Biedna Zyta ale i tak dzielnie to wszystko znosi.
Co do oka to moja Gucia ma taki jakby kawałek wątróbki tylko jasnego-zółtawego koloru co wychodzi spod powieki i dr. Oliwia mówiła ze to jest tzw, "tłuste oko" i stare świnki tak mają. Tylko kolor się nie zgadza więc nie wiem czy to może być podobna sprawa.
A i jeszcze moja Gucia po operacji była bardzo długo spuchnięta i brzuszek miała jak balonik przez 2 tygodnie
Nie wspomnę o Łatce która po dwóch dobach po operacji spuchła tak że szwy się rozeszły i była w trybie pilnym szyta ponownie w odstępach co milimetr .Widać starsze damy ciężej to wszystko przechodzą.
Co do oka to moja Gucia ma taki jakby kawałek wątróbki tylko jasnego-zółtawego koloru co wychodzi spod powieki i dr. Oliwia mówiła ze to jest tzw, "tłuste oko" i stare świnki tak mają. Tylko kolor się nie zgadza więc nie wiem czy to może być podobna sprawa.
A i jeszcze moja Gucia po operacji była bardzo długo spuchnięta i brzuszek miała jak balonik przez 2 tygodnie
Nie wspomnę o Łatce która po dwóch dobach po operacji spuchła tak że szwy się rozeszły i była w trybie pilnym szyta ponownie w odstępach co milimetr .Widać starsze damy ciężej to wszystko przechodzą.
- pucka69
- Kontakt:
Dokarmiamy cały dzień. Cichsza jest jakaś taka, głównie w norce siedzi i sianko szamie.
Teraz waży 650 g - jak dokarmiam, czyli prawie tyle ile przez jakieś ostatnie trzy tygodnie
Teraz waży 650 g - jak dokarmiam, czyli prawie tyle ile przez jakieś ostatnie trzy tygodnie
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Zdrówka dla Zyty życzymy. A jak tam Jagna w samotności? Ona się chyba zbytnio nie przejmuje.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- pucka69
- Kontakt:
Dokładnie. Jagna się nie przejmuje, je sobie, pije, wyskubuje sianko z paśnika. Podskakuje sobie. Gryzie pręty i żąda świeżych warzyw i owoców.
Po raz kolejny zaczynają oczy jej łzawić. Trzeci raz już chyba z kolei - dajemy krople jak zaleci dr Oliwka, jest ok. Po dwóch tygodniach - znowu. Trzeba się chyba będzie do dr znowu wybrać.
Po raz kolejny zaczynają oczy jej łzawić. Trzeci raz już chyba z kolei - dajemy krople jak zaleci dr Oliwka, jest ok. Po dwóch tygodniach - znowu. Trzeba się chyba będzie do dr znowu wybrać.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
A czym dokarmiasz Zytę? Bo ja mam z darów Marumoto I Herbi Care Plus ( do IX 2013)
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- pucka69
- Kontakt:
kapuszkową karmą. jak to Twoje do września tego roku to by już trzeba zużyć. żadnego tymczasa nie trzeba dokarmiać?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jak nieotwarte marumoto to nie przeterminuje się bardzo, ale dobrze juz zacząć zuzywać, fakt. A co, Zyta mniej wazna niż tymczasy?
- pucka69
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No to mozna odkupić, jak tak.Lepiej żeby zjadła świnka czyjaś niz żeby się zde... no wiesz co... zdeczasowało. o matko mam dziury w pamieci skleroza?