. Moja przyszła szwagierka okrzyknęła Zdzicha Wielbłądem, ale w sumie Niedźwiedź też pasuje. Gutek jest drobniejszy od Zdzicha i przez to zwinniejszy. Rozczulające jest to z jaką rezygnacją patrzy złapany rozetek
 . Moja przyszła szwagierka okrzyknęła Zdzicha Wielbłądem, ale w sumie Niedźwiedź też pasuje. Gutek jest drobniejszy od Zdzicha i przez to zwinniejszy. Rozczulające jest to z jaką rezygnacją patrzy złapany rozetek  .
 .Moderator: silje
 . Moja przyszła szwagierka okrzyknęła Zdzicha Wielbłądem, ale w sumie Niedźwiedź też pasuje. Gutek jest drobniejszy od Zdzicha i przez to zwinniejszy. Rozczulające jest to z jaką rezygnacją patrzy złapany rozetek
 . Moja przyszła szwagierka okrzyknęła Zdzicha Wielbłądem, ale w sumie Niedźwiedź też pasuje. Gutek jest drobniejszy od Zdzicha i przez to zwinniejszy. Rozczulające jest to z jaką rezygnacją patrzy złapany rozetek  .
 .
 . Co prawda adopcyjny tylko Zdzich, ale obaj mają parcie na szkło.
 . Co prawda adopcyjny tylko Zdzich, ale obaj mają parcie na szkło.

jestem zainteresowana adopcją jednego z chłopców, a konkretnie rudego prosiaczka, jeśli sie nie myle- Wiktora. Sama mam jedną świnkę, samiczkę, ma 2 latka. Niestety kilka dni temu odszedł nam nasz ośmioletni samczyk
 jestem zainteresowana adopcją jednego z chłopców, a konkretnie rudego prosiaczka, jeśli sie nie myle- Wiktora. Sama mam jedną świnkę, samiczkę, ma 2 latka. Niestety kilka dni temu odszedł nam nasz ośmioletni samczyk  malutka potrzebuje towarzysza, więc pomyślałam o adopcji kolejnego prosiaczka
 malutka potrzebuje towarzysza, więc pomyślałam o adopcji kolejnego prosiaczka  mam nadzieję że ogłoszenieogłoszenie aktualne, chociaz z 2015 roku.. ale prosiaczek bardzo przypomina mi mojego odeszłego świnka. Bardzo proszę o kontakt, gdyż również jestem z Łodzi
 mam nadzieję że ogłoszenieogłoszenie aktualne, chociaz z 2015 roku.. ale prosiaczek bardzo przypomina mi mojego odeszłego świnka. Bardzo proszę o kontakt, gdyż również jestem z Łodzi  pozdrawiam serdecznie, Stańczyk Sandra.
 pozdrawiam serdecznie, Stańczyk Sandra.