Majeranek z Gdańska DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Majeranek z Gdańska

Post autor: Dzima »

Emil 99 pisze:Witam, jestem zainteresowana świnką morską (Majeranek).Chciałabym się spytać czy ogłoszenie o adoptowanie Majeranka jest jeszcze aktualne.Jeśli tak to proszę mi powiedzieć czy do 20 sierpnia może Pani zarezerwować zwierzaka, ponieważ wtedy wracamy z wakacji a świnka była by dla naszego 13-letniego syna który marzy o takim zwierzątku od bardzo dawna - to jego marzenie :) .Proponuje wymienić się numerami telefonów, bo wtedy łatwiej było by się nam skontaktować :) . Mieszkamy w Szczecinie. POZDRAWIAM :buzki:
Ale szuka domu do świnkokolegi, macie już jedną świnkę?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
mille

Re: Majeranek z Gdańska

Post autor: mille »

Rustik /Majeranek do adopcji ale raczej typuje żeby stworzyć duet ,albo ze starszym łagodnym samczykiem albo z silnym charakterem żeby się pod Nim ugial albo do wysterylizowanej samiczki ;) U Nas niestety się nie odnalazł :/ więź stworzył jedynie z Nepiisiem Seniorkiem który Niedawno Odszedl (powikłania pooperacyjne, bardzo trudna operacja ,operatorka wspaniała -złote chirurgiczne ręce ) .Do pozostałych 2 stad nie pasuje charakterologicznie ..mam wątpliwości odnośnie tego czy potrafi się odnaleźć w większym stadzie ..dlatego sugestia :stworzyć duet . DO CZASU ZNALEZIENIA NOWEGO DS Rustik pozostanie u Nas .Rys charakterologiczny : świnka z potencjałem ,typ raczej beta chce rządzić , zaczepiak uroczy , srebro żywe i drobne .Planuje Mu zrobić profil kompleksowe bo być może za ..jego temperamentem chowa się coś ..tarczyca lub testosteron .. i jeszcze jedna sugestia ..najlepiej okolice 3 city żeby można było pomoc przy łączeniu z potencjalnym *bratem * ;) i dla osób nie czytających pełnego wątku Rustamana czyli Majeranka ,Swinek we wrześniu będzie miał około roku ,jest drobna *fit* świnka ;)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Majeranek z Gdańska (rez)

Post autor: silje »

Po zmienionym tytule stwierdzam, że Majeranek ma rezerwację :)
Przenoszę do odpowiedniego działu.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Co tam u Majeranka? Ma już dom?
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Co z nim? Chyba już w domu :think: ??
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Co z nim?
Pyrka
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Majeranek jest w już w swoim domu. Kamila bardzo dobrze się nim zajmuje. Proszę przenieść do uratowanych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”