.
 . AniaC- dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej!

Moderator: silje
 .
 .  

. Astian nową sytuacją jest mocno zestresowany i przy zapoznaniu udawał, że go nie ma. Mam nadzieję, że szubko się rozluźni i zacznie odkrywać uroki świńskiego życia na swoim.
 . Astian nową sytuacją jest mocno zestresowany i przy zapoznaniu udawał, że go nie ma. Mam nadzieję, że szubko się rozluźni i zacznie odkrywać uroki świńskiego życia na swoim.

mam wrażenie, że żona od początku chłopakowi tupnęła nóżką i zwątpił
 mam wrażenie, że żona od początku chłopakowi tupnęła nóżką i zwątpił  żadnego turkotania, szczękania ząbkami, wąchanie dooopki i chłop  w kącie siedział. Liczę dziś na newsy- jesteśmy w kontakcie z Justyną. Żeby nie było- zapowiada się bardzo pokojowo
 żadnego turkotania, szczękania ząbkami, wąchanie dooopki i chłop  w kącie siedział. Liczę dziś na newsy- jesteśmy w kontakcie z Justyną. Żeby nie było- zapowiada się bardzo pokojowo   

Nie ma za cosilje pisze:Nie, jeszcze u mnie. Ale możliwe, że Astian już w najbliższą sobotę pojedzie do swojego domu. Dogadujemy szczegóły transportu.
AniaC- dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej!
 polecam się na przyszłość
 polecam się na przyszłość   Bardzo się cieszę, że Astian w końcu trafił do swojego stałego domku. Szczęśliwego życia przepiękny rudzielcu
   Bardzo się cieszę, że Astian w końcu trafił do swojego stałego domku. Szczęśliwego życia przepiękny rudzielcu   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Nic dziwnego, że był zawstydzony
 Nic dziwnego, że był zawstydzony