Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź]

Post autor: dortezka »

można się było spodziewać, że taki przystojniak długo nie pobędzie w dziale adopcji.. gratulujemy przyszłemu domkowi :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - wst. rez.

Post autor: Dropsio »

:yahoo: Taki ślicznioszek, długo czekać nie mógł :love: Zazdroszczę przyszłemu DS jak diabli :szczerbaty: Przyjdę kiedyś i ukradnę :twisted:
A dla kogoś spoza forum rozumiem? :)
Ann

Post autor: Ann »

Ty Dropsiowa pokój sprzątaj to Ci wykombinuję innego cudaczka :lol:
A osoba spoza forum (przynajmniej na razie) ;)
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :fingerscrossed:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

o kombinuj Ann, kombinuj! Najlepiej rozetek silver aguti. Ale goldenek też może być! Mi tak akurat dość zwisa, czy agutek czy nie, ale mama się zakochała...
Jak przed naszym wyjazdem zobaczyła w zoologu, to się tak na niego patrzy... Patrzy na tatę, na mnie... I znowu na świnkę... I mówi tak: - No sorry Gosia, ale na wakacje to jak my je połączymy? Nie zostawimy świeżo połączonych dziadkom, przepraszam...
Spojrzała z bólem na akwarium i poszła
:laugh:
Mama mi w ogóle nie chciała uwierzyć, że to kudłate kolorowe to świnka :szczerbaty:
Ann

No weź co to za wymagania :nono: :P Ale widzę, że Twoja mama by chciała drugą świnkę :D

A jeśli chodzi o Mańka...
Namiętne spotkania z moimi dziewczynami przez pręty klatki wciąż trwają. Tośka z Kudłatą stoją pod klatką i gryzą pręty, a on się pręży i turkocze :lol: Komicznie to wygląda, bo jest o połowę mniejszy od nich.
Poza tym dzisiaj mieliśmy przełomowy dzień. Do tej pory słyszałam tylko wrzaski moich dziewczyn o jedzenie, Maniuś siedział cichutko i nie wiedział o co chodzi. Do czasu. W końcu miał "świetny" przykład w postaci dwóch rozkapryszonych czołgów :glowawmur: Dzisiaj rano, kiedy weszłam do pokoju ze śniadaniem oczywiście przywitał mnie dziki pisk moich panien i.. ciche popiskiwanie Mańka, który zachęcony darciem dziewczyn piszczał coraz głośniej wspinając się na pręty :levitation: Maniuś bardzo zadowolony ze swoich nowych umiejętności, po śniadanku popcornował wesoło po klatce.
A kiedy wróciłam z zajęć, wchodzę do pokoju i sprawdzam co u świnek - dziewczyny leżą, a Maniek nagle wypadł jak wystrzelony z procy z norki i piszczy ile sił w jego małych płuckach. Oczywiście dziewczyny z chęcią dołączyły, więc chcąc nie chcąc musiałam zapchać czymś te ich wiecznie głodne pyszczki :lol:
Maniuś lubi też paprykę i cykorię :ok:
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dopiero teraz zauważyłam Twój banerek w podpisie :laugh: :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Fajny baner :szczerbaty:
Taki mały a już dwie babki na niego lecą :lol:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

są takie słowa które strasznie lubię, szczególnie jak trochę zniekształca się ich wymowę.
"Potrzask" zdecydowanie jest jednym z nich.
Maniek oczywiście piękny i komponuje się z tą kanapą potrzaskującą :szczerbaty:
Ann

Ruby zrobiła mi banerek, a Maniuś już zarezerwowany - no ale zobaczymy, jak się to rozwinie :fingerscrossed:
A Ty się Pastuszku nie śmiej, bo ten "potrzask" to norka od Ciebie :szczerbaty:

Maniusiowe newsy : Maniuś sika i robi większość bobków w jeden kącik :jupi:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

a ja myślałam, że to pod czym się chowa to jakaś kanapa/fotel... :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”