Adrenalina(sterylka) ds [Rogoźno], Endorfina [DS]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Endorfina [REZ] i Adrenalina [REZ] [Oborniki]

Post autor: Dzima »

bawsa_helwa pisze:Jejku, jak urosła Endorfinka :D A Erna biedna siedzi smutna :( , nie możemy się doczekać przyjazdu Małej :love:
Masz pw! Bo mam transport!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Endorfina [REZ] i Adrenalina [REZ] [Oborniki]

Endorfina w drodze do domu... Jeszcze chwila i będzie w Łodzi. :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Endorfina [DS] i Adrenalina [REZ] [Oborniki]

Dziewczyny się łączą.
:fingerscrossed:
jest dobrze.... może bawsa_helwa wrzuci tu jakieś zdjęcia albo filmik, ja już widziałam :love: :buzki:
Pyrka
bawsa_helwa
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: bawsa_helwa »

Obrazek
Nie umiem wstawiać zdjęć na forum :redface: czy to działa? ^^
I filmik z kradzieży ogórka :D
https://drive.google.com/file/d/1-07FNf ... p=drivesdk
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Adrenalina się łączy! Ale ma stado dwie baby i kastrat. :yahoo:
Zamęczy się niesamowicie bo samica alfa jej nie odpuszcza 8-)
Kto chce zerknąć Paulina zdaje relacje na grupie https://m.facebook.com/groups/774168619 ... 9314642496
Pyrka
Paulincia

Re: Endorfina [DS] i Adrenalina [DS] [Oborniki]

Post autor: Paulincia »

Aktualnie prosiaczki się uspokoiły i leżakują z małymi przerwami na jedzenie :D nawet szalona Whisky się uspokoiła i powoli akceptuje mała Adrenalinkę :) malutka jest jeszcze wystraszona ale bardzo ciekawska. Pierwsze mizianka na rękach ma już za sobą i mam nadzieję, że jest zadowolona bo nieśmiało wyciągała girki <3
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Adrenalina [Rogoźno], Endorfina [DS]

Adrenalina wróciła z adopcji, dostałam informację, że jest agresywna do reszty stada(2samiczek i kastrata), urządza na nich "polowania", czai się i znienacka atakuje. Zagrodę mieli ogromną, więc metraż na pewno nie był problemem, domek miała super, niejedna świnka o takim marzy :cry: jędza mała...
Nie wiem co jest tego przyczyną, więc dziewczyna zostaje wstrzymana na czas obserwacji. Albo zostanie wysterylizowana albo sparuję ją z kastratem i razem będą szukać domu.

Jest piękna i okrągła :love:
Pyrka
Awatar użytkownika
Mamazuczka
Miejscowość: Brwinów
Kontakt:

Post autor: Mamazuczka »

O rajuuu.. I równo po roku wróciła :roll:
Ciekawe co za szajba jej odbiła..?
Paulincia

Post autor: Paulincia »

Niestety Adrenalinka od dłuższego czasu była trochę agresywna w stosunku do reszty stada. Cały czas czekaliśmy, może się uspokoi, jest w końcu młoda. Niestety skończyło się to atakiem na jedną ze świnek i urazem, w ostateczności musiałam Adrenalinę oddzielić od reszty stada, bo zamiast coraz lepiej to zaczynało być coraz gorzej. Na wybiegu świniaki też coraz gorzej zaczęły się dogadywać. A jeszcze w październiku były wszystkie na kontroli i razem z Panią doktor kombinowaliśmy co może być przyczyną. Niestety oddzielenie było dla Adrenaliny bardzo bolesne, stała się osowiała :( Trzy pozostałe to raczej spokojne świniaki, a Adrenalina jest żywiołowa i energiczna. Miały dużą zagrodę i codzienne wybiegi po całym pokoju, tym bardziej nie wiem co mogło być przyczyną, a nie chciałam skazywać jej na samotność ;/ Dlatego postanowiliśmy, że najlepszym dla niej rozwiązaniem będzie znalezienie nowego towarzysza i domku :( Jest bardzo kochana, na rękach to słodziak i pieszczoch, był to dla nas straszny ból. Bardzo mi zależy na kochającym domu dla niej.
Awatar użytkownika
Mamazuczka
Miejscowość: Brwinów
Kontakt:

Post autor: Mamazuczka »

Bardzo smutne :( Trzymam kciuki za nowy domek dla Niej! :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”