Teraz będzie już tylko lepiej, dobrze że nie zgodziłaś się na zabieg.
Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Pernilla i Belinda - świnki Beatrice
Widzę, same dobre wieści!
to nagraj te szaleństwa białej kluski na hamaku.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Oj ,aż się boję,że za dobrze...No ,a zdjęcie to zrób jak to się w sekundzie pojawia ciągnięcie w obie strony ,pisk i wciskanie się ! A POZA tym nie umiem przesłać filmiku...Ale zaręczam,że to fajne i choć teraz pojawił się 2 -gi tunelik , one obie chcą ten sam!
A najważniejsze,że Pernillowe ząbki dają radę w tej potyczce! Pozdrawiamy słodziutko!

A najważniejsze,że Pernillowe ząbki dają radę w tej potyczce! Pozdrawiamy słodziutko!
- Beatrice
- Kontakt:
Informujemy, że Pernisia ma w piątek kontrolne RTG ząbków, a potem przesyłamy płytkę do dr Mileny. Trzymajcie nadal kciuki, prosimy! A przy okazji chyba się i Belindzia załapie na ogólny "przegląd "...Dobrze, że nie przeczyta tego...
Cioci Gosieni nieustannie dziękujemy, tym razem za dostarczenie nam do samego domu pyszności! Pozdrawiamy Maniusia i Zosie (mówię Wam - ślicznosci!
Ciociu Dorinko, ściskamy naszego ukochanego cudnego Toficzka!

Cioci Gosieni nieustannie dziękujemy, tym razem za dostarczenie nam do samego domu pyszności! Pozdrawiamy Maniusia i Zosie (mówię Wam - ślicznosci!
Ciociu Dorinko, ściskamy naszego ukochanego cudnego Toficzka!
- Beatrice
- Kontakt:
Dla Tych, którzy sympatyzują trochę z moimi dziewczynami donoszę,że czują się fajnie. Pernilla wczoraj miała RTG i badanie krwi . Krewka bardzo dobrze , w RTG oczywiście są jakieś zmiany / tak naprawdę dotyczą głównie P dolnego siekacza , tak jak to przy pierwszych fotkach mówiła dr Milena /, ale tragedii nie ma. Pozostałe ząbki do leczenia zachowawczego, a ten dolny to jak Pani Doktor zadecyduje ,właśnie przesyłamy "fotki". Nasi Doktorzy od gryzoni / dr Ziętek i "doktor "pomocnik"( Michał? )? mówią,że ten ząbek kiedyś sam wypadnie ,tylko problem by był gdyby się nadłamał i w środku część została bo mogłoby to się skończyć stanem zapalnym. Tak więc zobaczymy ,ale się pocieszam ,że w razie czego to tylko jeden ząbek , a więc jak mówią Doktorzy i moi podpowiadacze spośród Was , Pernilla da powoli radę jeść sama / oczywiście , ja mogę ją dokarmiać przez całe życie ,ale co to za radość jak Belinda obok będzie się opychała smakołykami , a ona biedna nie..../. Tak więc czekamy na rozmowę z Panią Doktor Mileną, nasz dr Ziętek też obiecał osobiście zadzwonić do Ogonka. Kciuki ,oczywiście , nadal bardzo potrzebne ,ale i tak jest lepiej niż myślałam! Pernilla ,ogólnie ,bardzo fajnie ,dziś cały dzień szaleje z siostrą. Przy okazji wizyty w Klince zrobiliśmy " przegląd" Belindy i wszystko jest OK!
Na koniec niekończące się dzięki dla dr JERZEGO ZIĘTKA, który nie tylko jest świetnym internistą , ale też cudownym Człowiekiem,co dziś nie zdarza się tak często! Myślę,że młody Doktor ,który z Nim współpracuje też zmierza w bardzo dobrym kierunku! Dzięki!
No i Małgosia - nasza GOSIENIA , niesamowita OSOBA! Pracuje w laboratorium w Klinice Weterynarii AM i wspiera mnie dosłownie we wszystkim! Nic nie napiszę nawet bo nie mam słów ...DZięki za wszystko Kochana!

Na koniec niekończące się dzięki dla dr JERZEGO ZIĘTKA, który nie tylko jest świetnym internistą , ale też cudownym Człowiekiem,co dziś nie zdarza się tak często! Myślę,że młody Doktor ,który z Nim współpracuje też zmierza w bardzo dobrym kierunku! Dzięki!
No i Małgosia - nasza GOSIENIA , niesamowita OSOBA! Pracuje w laboratorium w Klinice Weterynarii AM i wspiera mnie dosłownie we wszystkim! Nic nie napiszę nawet bo nie mam słów ...DZięki za wszystko Kochana!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
To może teraz jakieś fotki, skoro sytuacja już się trochę unormowała? Chętnie wrzucę 
- Beatrice
- Kontakt:
A! fAKT,wygrzebię coś i odezwę się do Ciebie ,ULA! 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Beatrice
- Kontakt:
NO właśnie...Przesłane zdjęcia były dość niewyraźne i dziś wysłałyśmy samą płytę. I czekamy na decyzję Pani Doktor...Bardzo prosimy o kciuczki!

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: