Avengers w DS
Moderator: silje
- zoira
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Avengers resemble! Łódź
Podrzucam wątek Pani szukającej towarzysza dla swojego prośka, 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Tonio z Brucem wstępnie zarezerwowani dla Alex78.
Edit - brak kontaktu z Alex78
Edit - brak kontaktu z Alex78

Już jestem, bardzo przepraszam, ale miałam problemy z internetem... Wysłałam wiadomość na priv 

- sosnowa
- Kontakt:
Oni są niesamowici. Przecudni po prostu!
A Thor to już nie wiem, co powiedzieć.
A Thor to już nie wiem, co powiedzieć.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Co u chłopaków?
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Czekamy na ruch ze strony osób, które zgłaszały chęć adopcji. Najwyraźniej nie tak łatwo o WPA i zorganizowanie odpowiednio dużej klatki
.
Poza tym, bez zmian. Brusio siedzi z Toniem w tym plastikowym domku z dwoma wejściami, a Torek najczęściej pod drewnianym mostkiem w kuwecie. Ten już się zorientował, skąd przychodzi jedzenie i chodzi z wysoko podniesioną głową; ćwiczy wyciąganie szyi. Dwaj pozostali udają żółwie - wysuwają głowy spod skorupy i patrzą, czy nie trzeba szybko wciągnąć ich z powrotem pod dach. Popiskują, spacerują swobodnie, coraz lepiej oswojeni.

Poza tym, bez zmian. Brusio siedzi z Toniem w tym plastikowym domku z dwoma wejściami, a Torek najczęściej pod drewnianym mostkiem w kuwecie. Ten już się zorientował, skąd przychodzi jedzenie i chodzi z wysoko podniesioną głową; ćwiczy wyciąganie szyi. Dwaj pozostali udają żółwie - wysuwają głowy spod skorupy i patrzą, czy nie trzeba szybko wciągnąć ich z powrotem pod dach. Popiskują, spacerują swobodnie, coraz lepiej oswojeni.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Wszyscy trzej mają rezerwację? Do jednego domu? Byłoby fajnie,bo aż szkoda rozdzielać tak zgraną ekipę.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Niestety, teoretycznie zarezerwowana jest para Tonio i Bruce do trzeciego samczyka, a Thor do innego samczyka, ale od dawna nie było wiadomości od potencjalnych DS.
A żeby było zabawniej, chłopcy mieszkają teraz w czwórkę! Dołączył do nich kolejny tymczas, długowłosy Kubunio, też bardzo grzeczna i potulna świnka. Jak widać, są sytuacje, kiedy samców może być więcej w jednej zagrodzie. U mnie to już kolejny przypadek.
A żeby było zabawniej, chłopcy mieszkają teraz w czwórkę! Dołączył do nich kolejny tymczas, długowłosy Kubunio, też bardzo grzeczna i potulna świnka. Jak widać, są sytuacje, kiedy samców może być więcej w jednej zagrodzie. U mnie to już kolejny przypadek.
- sosnowa
- Kontakt:
To foty!
- andobe
- Miejscowość: Szczecin
- Kontakt:
Szukamy kumpla dla adoptowanego rok temu Hokiego, który został sam. Wpadł nam w oko Thor, gdyby się okazał jednak wolny, ale chyba transport z Łodzi do Szczecina będzie problematyczny? 

Chico - za TM 14.11.2018
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024