Dziewczyny kochane! Informacja dnia : PERNILLA ,przynajmniej póki co, NIE IDZIE NA OPERACJĘ!!! Dzięki WAM! PORCELLO! Dzięki za podpowiedź z DR MILENĄ!

ZWIERZURKU ! Brak mi wprost słów żeby wyrazić co obie z Pernillą Ci zawdzięczamy!...GOSIENIA!Sama wiesz...
Pani DOKTOR MILENA WOJTYŚ - GAJDA / chcę bardzo podkreślić nazwisko bo myślę ,że wszyscy "Świniarze" powinni je znać! Tak jak naszego DR JERZEGO ZIĘTKA !/, no więc PANI Doktor jest nie tylko wybitnym specjalistą, ale też cudownym człowiekiem!
Pisała do mnie już wczoraj o 00.30 w nocy ,a dziś rano dzwoniła! /a propos ,ale nasz Zwierzurek ma u Pani Doktor "chody"

.../.Suma sumarum! Pernisia ma,oczywiście ,paskudne zęby ,ale powalczymy o nie! Jeśli chodzi o dolne siekacze to tak naprawdę do ewentualnego usunięcia jest jeden - prawy / a to zasadnicza różnica ,czyż nie?/! Być może tak się to skończy ale póki - leczenie zachowawcze! Dziewczyna 4 dzień nie bierze leków przeciwbólowych i wszystko je! Antybiotyk już pomógł , a był tylko podawany przez tydzień / sama Doktor daje nawet do 4 tygodni / , mamy już repetę od dr Ziętka. W następnym tygodniu robimy nowe RTG i wysyłamy do Pani Doktor do kontroli.Przede wszystkim : Pani Doktor mówi ,że nie ma takiego ograniczenia czasowego ,że do miesiąca zabieg ,a potem już po rybkach!...Jeśli zrobi się ropień to leczymy zachowawczo, ewentualnie nakłówamy itd. Jeśli będzie kiepsko to sama Pani Doktor ją zoperuje! Kiedyś ,nie teraz...Jak zrobi się ząb olbrzymi itp. I jeden siekacz ,nie dwa...Górne też pewnie będą do korygowania ,ale tylko tyle. To wieści na dziś.WALCZYMY! I to tylko dzięki Stowarzyszeniu moja mała dziewczynka nie jest już bezzębna na całe życie...Nie mam słów ...Bóg WAM WSZYSTKIM zapłać!!!