Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]
Jakie tu zmiany
, gratuluję doświnienia
.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak się zastanawiam czy zamknięcie ich na małej przestrzeni nie rozwiązałoby sprawy... Wtedy zbytnio nie byłoby miejsca do ucieczki i albo Tola by się uspokoiła albo (tu gorsza opcja) by się pożarły
Na kolanach obie siedzą nieruchomo i to zbytnio Toli nie przeszkadza. A skoro ona nie ucieka to mała nie ma co gonić.
Na kolanach obie siedzą nieruchomo i to zbytnio Toli nie przeszkadza. A skoro ona nie ucieka to mała nie ma co gonić.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
O rany rany!! Kto to? Kto to?
W końcu świnka co ucieka z wagi
W końcu świnka co ucieka z wagi
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Kontakt:
Na razie to ona ze wszystkiego ucieka
Ale fotkę dała sobie zrobić
Ten mały łobuz jest od Dzimy http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 0f34405be8
Ten mały łobuz jest od Dzimy http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 0f34405be8
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Od razu widać łobuza w oczkach 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- martuś
- Kontakt:
Z trójki która była u Dzimy ona była najgrzeczniejsza
Musi się uspokoić bo nie chcę jej oddawać... Z drugiej strony nie mogę pozwolić żeby całe życie Tola była gnębiona i nie mogła się ruszyć bo ta zaraz ją goni. Chyba muszę jej zmienić imię na jakieś łagodniejsze bo teraz to Tola ma prawdziwe emocje...
Jakaś Oaza (spokoju) czy inna Milusia
Jak macie pomysły to piszcie 
Po śmierci Nali długo czekałam na doświnienie. Tak na prawdę czekałam na "to coś" co mnie przyciągnie. Tak było w przypadku Emocji. Niby od razu nie rezerwowałam bo myślałam, że urodzą się maluchy ale w głębi liczyłam na to żeby Emocja była nie zaciążona bo tak bardzo po zdjęcia przypominała mi Nalcię...
Musi się uspokoić bo nie chcę jej oddawać... Z drugiej strony nie mogę pozwolić żeby całe życie Tola była gnębiona i nie mogła się ruszyć bo ta zaraz ją goni. Chyba muszę jej zmienić imię na jakieś łagodniejsze bo teraz to Tola ma prawdziwe emocje...
Po śmierci Nali długo czekałam na doświnienie. Tak na prawdę czekałam na "to coś" co mnie przyciągnie. Tak było w przypadku Emocji. Niby od razu nie rezerwowałam bo myślałam, że urodzą się maluchy ale w głębi liczyłam na to żeby Emocja była nie zaciążona bo tak bardzo po zdjęcia przypominała mi Nalcię...
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Oaza jest pięknie.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Najgrzeczniejsza, zawsze z tyłu, kontaktowa do każdej świnki (bo to Paranoja zaczepiała Chimerę przez kraty), a tu łobuz z niej wyszedł
Hierarchia niby nieustalona, bo gruchania i dominacji nie było, to nie jest podręcznikowe łączenie
Chyba trzeba kombinować. Jeśli Tola boi się ruchu przy Emocji to kolankowanie jest dobrym pomysłem, tylko nie wiem co w tej klatce wymyślić.
A nakryłaś tą część do spania kocem?
Hierarchia niby nieustalona, bo gruchania i dominacji nie było, to nie jest podręcznikowe łączenie
Chyba trzeba kombinować. Jeśli Tola boi się ruchu przy Emocji to kolankowanie jest dobrym pomysłem, tylko nie wiem co w tej klatce wymyślić.
A nakryłaś tą część do spania kocem?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Kontakt:
Właśnie nie ma do tej pory żadnych prób dominacji.
Kocem nakryłam ale nie na długo bo mała się bała i nawet nie chciała podejść jak dałam trawę
I weź tu zrozum świnie 
Kocem nakryłam ale nie na długo bo mała się bała i nawet nie chciała podejść jak dałam trawę
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Dziewczynki, musicie się dogadać. Emocja nie rób wstydu, trafiłaś do super domku z najkochańszymi koleżankami. Imię faktycznie jakieś wyważone musiałaby otrzymać
.
Martuś Nucia i Tolcia są cudne
Tak sie cieszę, że mogłam je zobaczyć i pogłaskać 
Martuś Nucia i Tolcia są cudne