Chłopcy-Porzeczkowcy czyli Kazik i Lokki rozrabiają

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Chłopcy-Porzeczkowcy czyli Kazik i Lokki rozrabiają

Post autor: Prosiak Srosiak »

Imię świnki: Kazik
Wiek świnki: ok rok
Płeć świnki: samiec kastrat
Numer adopcyjny świnki: 4273
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Kazik to prosiak z pseudo hodowli w Bydgoszczy. Razem z bratem został porzucony w gabinecie w Solcu Kujawskim. Klasyczne miał pasażerów na gapę - wszoły, jaja i postacie dorosłe.

Imię świnki: Lokki
Wiek świnki: ok rok
Płeć świnki: samiec kastrat
Numer adopcyjny świnki: 4274
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Lokki to prosiak z pseudo hodowli w Bydgoszczy. Razem z bratem został porzucony w gabinecie w Solcu Kujawskim. Klasyczne miał pasażerów na gapę - wszoły, jaja i postacie dorosłe.

Miejscowość, w której przebywają świnki, u kogo: Gorzów Wielkopolski, Prosiak Srosiak
Informacje dot. diety: karma VL CN, sianko, ziółka, na stan obecny wszystkie warzywka są pyszne, bez wybrzydzania
Stan adopcji: wolni
Dodatkowe informacje: do adopcji razem
kontakt do opiekuna wątku: Prosiak Srosiak pw
Kto wydał zgodę na założenie wątku: Kanja

Podczas kwarantanny u Lokkiego pojawiła się krwawa biegunka. Podano Baytril i Buscopan. Wykonano USG i badanie kału. Nieprawidłowości nie stwierdzono. Obecnie obaj chłopcy są zdrowi.

Tak więc po dość biurokratycznym, ale zawsze potrzebnym wstępie czas na przedstawienie naszych bohaterów. Przekażmy głos samym zainteresowanym.

Lokki:

Nazywam się Lokki i mam brata Kazika. Kazik to fajny brat, ma krótsze włosy na zadku i Duzi mówią, że jest mniej odważny ode mnie...może i jest, ale jak Duzi przynoszą żarcie, to jakoś się nie boi. Kazik w sumie jest spoko świnką, może czasem mu się nie chce ze mną brykać, to go tućnę tu i ówdzie, i chciał nie chciał popcornuje ze mną po wybiegu.

Kazik:
Lokki, mój brat ma dłuższe włosy ode mnie. Dłuższe włosy są z tyłu Lokkiego. To fajna świnia, odważna i przytulaśna. Ja jeszcze nie jestem taki przytulaśny, ale pracuję nad tym. Mój brat, tak jak ja, generalnie pożera wszystko. Obaj lubimy wyczyścić miski zanim Duzi wstaną. Czasem nie chce mi się popcornować, to wtedy przychodzi Lokki i mnie tucia. I wtedy popcornujemy.

Tyle świnki... jak widać panowie to fajne prosiaki, które szybko odnajdą się w nowym domu. Bardzo garną się do ludzi. Do adopcji razem, są bardzo zżyci, nie chcemy ich rozdzielać.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 25 lut 2019, 22:18 przez Prosiak Srosiak, łącznie zmieniany 2 razy.
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Awatar użytkownika
zoira
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Chłopcy-Porzeczkowcy czyli Kazik i Lokki poszukują domku

Post autor: zoira »

:laugh:

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za znalezienie tych jednych jedynych Dużych

:love:
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Ale cudni :buzki: Za domek :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

Białaski okiem bardzo ukrytej kamery. Popcorning rulezzzzzzz!!!!!

https://youtu.be/0UsZQnuFZBI?t=73
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Wymiękam :D :buzki:
Jednego porzeczkowca widziałam u weta. :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale fajne białasy! Nawet odważni....albo cicho siedziałaś obok zagrody :lol:
A czemu kastrowani razem? Niech szukają domu do samiczek, na pewno marzy się każdemu własny harem :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

Taka była pierwsza wersja. Chłopcy mieli być do adopcji osobno. Gdy trafili do nas na DT okazało się, że są ze sobą bardzo zżyci. Dla ich dobra nie chcemy ich rozdzielać.
Chłopcy są na tyle odważni, że nie zwracają uwagi na Dużych krzątających się w pobliżu ;) W sumie są pierwsi w zawodach "wiszenia na kratach :lol: Tulają się i wyciągają kiczki. Idealne prośki do kochania :love: Przyszły domek będzie nimi zachwycony.
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

No przecudne mordki mają :buzki:
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Co tam słychać u chłopaków? Są cudni i do tego zakumplowani :D Trzymamy :fingerscrossed: za domek dla panów razem.
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Kontakt:

Mamy się dobrze....Duzi mają całą beczkę sieczki....dobrze

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”