Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualnie tylko gotowe rzeczy: str
Cudnie! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualnie tylko gotowe rzeczy: ---
No to się wyrobiłam z gotowcami na ten wrzesień
Ale miał być wrzesień to jest
Nie wszędzie kolor wyszedł mi na zdjęciu, albo jest taki bez życia albo znowu daje po oczach
jutro postaram się dodać fotki materiałów do zdjęć rzeczy, w których najbardziej są jakieś odchylenia w tym temacie.
Gotowe rzeczy
Coraz zimniej za oknem, a i nie wszędzie jeszcze grzeją, to na początek coś dla tych co lubią się zaszyć w ciepełku
ZAREZERWOWANA 3. Jamka polar ciemny niebieski + niebieski - 33 zł

13. Tunelohamak, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna granatowa w kosmos + polar ciemny niebieski w środku - 42 zł
Całkowita szerokość od końca połkola do końca drugiego ok. 48-9 cm.

I hamaki, dla tych którym ciągle słońce w duszy gra
15. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara w króliczki + polar szary - 20 zł

16. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna w serca (kolor dominujący biały, beż, granat, czerwień) + polar kakaowy - 20 zł

17. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna mięta w miśki + polar miętowy - 20 zł

19. Hamak trójkątny z zasłonką, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara we wzór + polar niebieski, zasłonka polar niebieski - 23 zł
20. Hamak trójkątny z zasłonką, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna czarna we wzór + polar czarny, zasłonka polar czerwony, seledynowy, turkusowy - 23 zł

Ale miał być wrzesień to jest

Nie wszędzie kolor wyszedł mi na zdjęciu, albo jest taki bez życia albo znowu daje po oczach

Gotowe rzeczy

Coraz zimniej za oknem, a i nie wszędzie jeszcze grzeją, to na początek coś dla tych co lubią się zaszyć w ciepełku

ZAREZERWOWANA 3. Jamka polar ciemny niebieski + niebieski - 33 zł

13. Tunelohamak, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna granatowa w kosmos + polar ciemny niebieski w środku - 42 zł
Całkowita szerokość od końca połkola do końca drugiego ok. 48-9 cm.

I hamaki, dla tych którym ciągle słońce w duszy gra

15. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara w króliczki + polar szary - 20 zł

16. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna w serca (kolor dominujący biały, beż, granat, czerwień) + polar kakaowy - 20 zł

17. Hamak trójkątny wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna mięta w miśki + polar miętowy - 20 zł

19. Hamak trójkątny z zasłonką, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna szara we wzór + polar niebieski, zasłonka polar niebieski - 23 zł

20. Hamak trójkątny z zasłonką, wypełniony ociepliną, przy troczkach półkola; bawełna czarna we wzór + polar czarny, zasłonka polar czerwony, seledynowy, turkusowy - 23 zł

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pastuszku czy możesz zarezerwować dla mnie norki 4 i 7 oraz 18 hamak. Do 10 go . ???? Z kasy mnie wet oczyscił w tym miesiącu 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Natalinka
- Kontakt:
Cudownie! Piękne poszyłaś
Poproszę nr 2, 6 i 12. Jutro wpłacę kasę, tylko przypomnij mi – ile za przesyłkę?

Czarna Kluska i Morena
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Aaaa
biorę tunel 10 i 11 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- pastuszek
- Kontakt:
Dziękuję 
Jolu nie ma problemu

Jolu nie ma problemu

- sosnowa
- Kontakt:
Re: Norki, jamki, hamaki..Aktualnie tylko gotowe rzeczy: 306
8 i 9 poproszę
- pastuszek
- Kontakt:
Dziękuję, odezwę się na pw 

Pastuszku chcę kupić nr 1 - jamkę polarową oraz nr 5 - norkę z ociepliną. Odezwij się proszę na priv 
Ps. Kiedyś u Ciebie razem z jamkami kupowałam też takie "wkłady" które z jednej strony miały polar a z drugiej nieprzemakalny materiał. Czy robisz je jeszcze? Albo zawieruszył Ci się gdzies jakiś gotowiec? (kolor bez znaczenia)

Ps. Kiedyś u Ciebie razem z jamkami kupowałam też takie "wkłady" które z jednej strony miały polar a z drugiej nieprzemakalny materiał. Czy robisz je jeszcze? Albo zawieruszył Ci się gdzies jakiś gotowiec? (kolor bez znaczenia)
- pastuszek
- Kontakt:
Dziękuję, odezwę się jutro - muszę sprawdzić czy mam jeszcze wystarczająco tego nieprzemakalnego