Zgadzam sięKluskaxyz pisze:To może jakieś info na fejsie dla osób, które wzięły udział i nie śledzą forum? Ludzie czekają na wyniki, z szacunku do nich uważam, że powinna być informacja, że jest opóźnienie i wyniki będą później. Ludzie wczoraj zaglądali tu co chwilę i czekali, myślę, że uczciwie jest uprzedzić o opóźnieniu.
KALENDARZ 2019 - WYNIKI - STRONA 12
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- arma
- Miejscowość: Bielsko-Biała
- Kontakt:
Re: KALENDARZ 2019 - konkurs fotograficzny
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Skoro zaglądali tu i czekali to przeczytali mój post. Wyniki też będą tutaj ogłoszone, jak co roku - o czym informowałam w mailach Także spokojnie. Pracujemy!
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Ale to działa w dwie strony. Skoro Ty zaglądałaś to też widziałaś, że ludzie czekają i pytają i nie napisałaś we wrześniu, że jest opóźnienie, a przecież wiedziałaś że wyników nie będzie . Post o opóźnieniu w październiku gdzie wyniki były zapowiedziane na wrzesień to już po fakcie , więc podtrzymuję, że z szacunku dla ludzi czekających, warto było dać znać. Skoro już i tak po fakcie to czekamy cierpliwie, bo też wiemy, że warto - kalendarze są piękne co roku .
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ja może też się wypowiem. Czy naprawdę nie można chwilę poczekać na wyniki? Robią to za darmo, a niektórzy tu marudzą, zamiast może zapytać jak pomóc, to nie. Tylko kiedy i kiedy będzie Tym bardziej że ubiegłoroczny kalendarz był dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Mnie np. urzekły ślady świńskich łapek w tle normalnie mistrzostwo świata ... trochę cierpliwości ... a dla wszystkich którzy marudzą cytat z mojej ulubionej komedii - filmu RRRRR: "Ty wcale nie umiesz czekać". Powiem więcej kalendarz na pewno będzie w tym roku. Pozdrawiam:)
Niecierpliwym polecam kiedyś zrobić podobną pracę samemu - nagle będziecie zdziwieni jak wiele pracy to wymaga i że jest to Wasz czas wolny... a tego czasami brakuje, nie?...
Ludzie - zluzujcie majty Do stycznia daleko - zdążycie kupić kalendarz
Ludzie - zluzujcie majty Do stycznia daleko - zdążycie kupić kalendarz
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Widzę, że na nic uwagi zwrócić nie wolno . Dziękuję za cenne rady, również poświęcam masę czasu i pieniędzy w związku z działalnością w SPŚM, więc nie muszę "próbować" pomagać. A swoje zdanie podtrzymuję od początku do końca.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziewczyny spokojniej
Wszyscy są ciekawi efektu końcowego, każdy zagląda i się dopytuje. Ale to nie znaczy, że nie rozumiemy jak ciężką pracę PFF wykonuje tworząc to wszystko i każdy wie, że robi to w swoim wolnym czasie.
Wszyscy są ciekawi efektu końcowego, każdy zagląda i się dopytuje. Ale to nie znaczy, że nie rozumiemy jak ciężką pracę PFF wykonuje tworząc to wszystko i każdy wie, że robi to w swoim wolnym czasie.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oczywiście, że bardzo doceniamy wkład pracy osób zaangażowanych w przygotowanie kalendarza i podziwiamy za efekt końcowy! Nikt nie popędza, tylko dopytujemy pół żartem. Kochamy te kalendarze więc nie możemy się zwyczajnie doczekać jak co o roku
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja tam grzecznie czekam. Ale niech ktoś zabierze te demonstrujące świnki spod okna. Drą się i kwiczą...coś o sznurku, żurku i ogórku. Żurek przywiązał ogórek na sznurek i walą mi po szybach...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami