Kawa z Krówką + Malutka
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Kawa z Krówką + Malutka
Tak, obórcenie maty pomaga. a skubie końcówki czy na środku? Może za bardzo mata wystaje na bokach?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Potwierdzam, biała strona działa
A tak z ciekawości, ważycie dziewczyny? Ciekawi mnie czy spulchły nieco, bo u mnie bardzo nie chciały przekroczyć pewnej wagi

A tak z ciekawości, ważycie dziewczyny? Ciekawi mnie czy spulchły nieco, bo u mnie bardzo nie chciały przekroczyć pewnej wagi
Ja ważę co tydzień
Kawa 806g
Krówka 722g
Krówka to taki mały pulpet bo goni waga Kawe Ale i tak jest z połowę mniejszą...
Apetyty mają obie Ale to Krówka to mały żarłok... i to Krówka rano kwiczy żeby jej dac ogórka
Kawa 806g
Krówka 722g
Krówka to taki mały pulpet bo goni waga Kawe Ale i tak jest z połowę mniejszą...
Apetyty mają obie Ale to Krówka to mały żarłok... i to Krówka rano kwiczy żeby jej dac ogórka

Dzima - skubie na środku... nie było nas pare dni i byly pod opieką mojej teściowej..może to ze stresu albo z nudów....Ale jesteśmy już od soboty a patrze ze dzisiaj są nowe dziury
- Bulletproof
- Kontakt:
Nieźle!
U mnie Krówka to było takie chucherko, ledwie z 600gram może miała..
U mnie Krówka to było takie chucherko, ledwie z 600gram może miała..
zważona następnego dnia po tym jak nam je dałaś ważyła 526g 

- Bulletproof
- Kontakt:
O właśnie, tym bardziej po karmieniu mlekiem swojej córki nie chciała przytyć. Dobrze, że u Was robią się okrąglutkie