Asita
3. kupiszcze były ładne, zmieniły się na takie, gdy zaczęłam jej do jedzenia oprócz samych chrupek poza klatką dawać wszystko co mam w lodówce po trochu.. wiem, wiem, ogórek nie powinno się z innymi itp, ale teraz liczy się dla mnie głównie pełen brzuch i duża ilość kalorii
4. panny ją poganiały zawsze.. a tu się coś ewidentnie stało po zabiegu. Kij z tylnymi łapami. Ona przede wszystkim na przednich nie stoi, zawsze ma je wyciągnięte (czucie jest, jak złapię to wyrywa).
5. Że pies chciał siku to się domyśliłam, ale on głównie chciał też miziumizu
chociaż dzień wcześniej zasnęłam przy karmieniu Rifi i nie był na ostatnim siku.. wykańczający był ten tydzień, ale i tak nie żałuję, że go miałam.. mimo iż jedyny mój wolny czas był spędzony na spacerze z nim w lesie. Trochę pozwiedzałam swoich okolic, sama jakoś tak nie lubię spacerować.. nie zawsze czuję potrzebę by iść z kimś i gadać.. a tu nie sama, a zarazem gadać nie muszę
6. właśnie postanowiłam nie podcinać boków Freci. W sumie ich sobie nie brudzi, to niech ma te śliczne kudły
7. a ja się mimo wszytko boję, że ta skóra jest taka luźna, że łatwo będzie zaciąć ją
aaa.. no i 2. dziękuję
joanna ch pisze:jaka nastroszona
ona zawsze taka była, że każdy włos nie dość, że w inną stronę to jeszcze innej długości..