nigdy nie miałam prośka faceta, nie wiem jak dziewczyny by go zaakceptowalyDzima pisze:A może kastrat? Angus szuka haremu viewtopic.php?f=98&t=9057Jorcia pisze:Cześć, czy mała Kalinka znalazła już domek? Mam dwie świnki, 4,5 latka i 2,5 latka - klatka duża, 120 cm, świeże jedzonko dwa razy dziennie plus ogródkowe przysmakiW domu są jeszcze dwa psy, niespecjalnie zinteresowane kącikiem prośków
Pozdrawiam!
Cudna Kalina znalazła dom w Warszawie
Moderator: silje
-
Jorcia
Re: Cudna Kalina szuka domu WOLNA [T-ń]
-
edytah
To w takim razie ja podbijam wątek i czekam na wieści o małej.
U nas w domu jest samiczka ok. 2,5-3 lata i wykastrowany samiec ok roku (od Dzimy z resztą
). Klatka 120 ze stałym wybiegiem wielkości co najmniej drugiej klatki. W rozbudowie obecnie dodatkowe piętro 70x40 cm. Wybaczcie, będę pisać z opóźnieniem, bo u nas dzieci się rozchorowały. Ja z resztą też. Mamy "szpital" w domu. 
-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Ja też niestety piszę z poślizgiem, ja mam z kolei w pracy wrzesień bardzo gorący i nie wyrabiam czasowo.
Z Kalinką sprawa jest w toku... napiszę edytah na priv
Z Kalinką sprawa jest w toku... napiszę edytah na priv
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Badania kału nic nie wykazały, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby zaadoptować Kalinkę.
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
-
Lassie1997
Witam, zakochałam się w Kalince, niedługo planuję rozpocząć przygodę ze świnkami... Czy jest jeszcze wolna? Oferuję towarzystwo drugiej świnki i klatkę 120 cm
Niestety jestem aż z Krakowa, czy to nie problem? Pozdrawiam!
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ogłaszam wszem i wobec - mamy rezerwację (ja już wiem od paru dni, tylko brak czasu, na wejście na forum) i Kalinka przeprowadza się do Warszawy już w poniedziałek 
-
Joanka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Cudna Kalina szuka domu/ rez [T-ń]
Kalinka bardzo szybko się zaaklimatyzowała w nowym domu wśród koleżanek, co już w pierwszej dobie demonstrowała wyciągniętymi giczkami
Powodzenia
Powodzenia
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt: