Kabi i Zami REZ (T-ń)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
AniaC
Miejscowość: Toruń okolice
Kontakt:

Kabi i Zami REZ (T-ń)

Post autor: AniaC »

Kabi
Obrazek
Obrazek

-płeć- samczyk
-nr adopcyjny- 4265
stan adopcyjny- REZ - do adopcji po 15.07. lub po uzyskaniu 300g- najlepiej z bratem Zami lub do innego samczyka

# historia zwierzęcia: chłopak urodzony po przyjęciu pod opiekę SPŚM mamy Isabo- koniczynki
wątek mamy: viewtopic.php?f=98&t=8652
Mama przejęta interwencyjnie w Koninie ( zabezpieczona przeciw pasożytom),z 4maluszków, podczas kwarantanny okazało się, że świneczka jest powtórnie w ciąży.
jeden z trzech świnulek ( dwóch braci i siostra) które przyszły na świat, urodził się z wagą- 89g,wykazuje mega duże pokłady energii- do intensywnego nawoływania o jedzonko również ;)

# miejsce gdzie przebywa świnka i u kogo: ok.Torunia, AniaC
# informacje dot. diety: apetyt dopisuje, CC, CN, warzywa, sianko, ziółka- w mega ilościach
# osoba decyzyjna- Joanka lub AniaC aniusiacel@wp.pl
# informacja kto wydał zgodę na założenie wątku- Joanka

Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.

Zami
Obrazek
Obrazek
nr adopc.-4266

-płeć- samczyk
-nr adopcyjny- 4266
stan adopcyjny- WOLNY - do adopcji po 15.07. lub po uzyskaniu 300g- najlepiej z bratem Kabi lub do innego samczyka

# historia zwierzęcia: chłopak urodzony po przyjęciu pod opiekę SPŚM mamy Isabo- koniczynki
wątek mamy: viewtopic.php?f=98&t=8652
Mama przejęta interwencyjnie w Koninie ( zabezpieczona przeciw pasożytom),z 4maluszków, podczas kwarantanny okazało się, że świneczka jest powtórnie w ciąży.
jeden z trzech świnulek ( dwóch braci i siostra) które przyszły na świat, urodził się z wagą- 93g,wykazuje mega duże pokłady energii- do intensywnego nawoływania o jedzonko również ;)

# miejsce gdzie przebywa świnka i u kogo: ok.Torunia, AniaC
# informacje dot. diety: apetyt dopisuje, CC, CN, warzywa, sianko, ziółka- w mega ilościach
# osoba decyzyjna- Joanka lub AniaC aniusiacel@wp.pl
# informacja kto wydał zgodę na założenie wątku- Joanka

Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2018, 9:56 przez AniaC, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Re: Kabi i Zami WOLNI (T-ń)

Post autor: doma2005 »

Słodziaki :buzki:
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Małe chłopaki -cudne chłopaki- wczoraj sesyjka była i jak na Gwiazdy gwiazdorzyli ;) zdecydowane uparciuszki :)
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Obrazek

Obrazek
Zapcia Ciapcia

Post autor: Zapcia Ciapcia »

Witam!
O adopcjii świnek myślę juz dosyc dlugo i intensywnie. A obiecałam dzieciom ze po wakacjach na powaznie i odpowiedzialnie poszukamy nowych domowników. To mam nadzieje ze ich znalazłam!
Mieszkam w Toruniu,co powinno ułatwic proces związany z adopcja.
Musisz tez wiedziec ze nigdy wczesniej nie mialam świnki, inne zwierzęta owszem. Ostatnim, była CoCo - chomiczka, mialam tez kota i psa. Wiem z czym związana jest opieka nad zwierzakiem.
Pozdrawiam i prosze o kontakt,tu na forum lub na zabciamad@wp.pl
FIGO

Post autor: FIGO »

Dzień dobry,
Zwracam się w sprawie o Zamiego;) Ja aktualnie szukam młodego chłopaka do mojego samczyka. Zami ujął nasze serce. Nasz świnka mieszka z nami 1,5 roku i od niedawna dowiedziałam się, że świnki są stadne i lubią towarzystwo. Czekam na odpowiedz.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Zapcia Ciapcia pisze:Witam!
O adopcjii świnek myślę juz dosyc dlugo i intensywnie. A obiecałam dzieciom ze po wakacjach na powaznie i odpowiedzialnie poszukamy nowych domowników. To mam nadzieje ze ich znalazłam!
Mieszkam w Toruniu,co powinno ułatwic proces związany z adopcja.
Musisz tez wiedziec ze nigdy wczesniej nie mialam świnki, inne zwierzęta owszem. Ostatnim, była CoCo - chomiczka, mialam tez kota i psa. Wiem z czym związana jest opieka nad zwierzakiem.
Pozdrawiam i prosze o kontakt,tu na forum lub na zabciamad@wp.pl
Najszybciej będzie się skontaktować z domem tymczasowym pisząc maila ;) jest w pierwszym poście aniusiacel@wp.pl
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

Re: Kabi i Zami REZ (T-ń)

Niestety chłopcy już sa zarezerwowani :) Mogę zaproponować Sunni i Grummi- do adopcji niebawem -po odstawieniu maluszków.
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Kabi i Zami mogą się pakować :yahoo:
Będą mieć super domek.
Awatar użytkownika
AniaC
Kontakt:

:jupi: :yahoo: melduję grzecznie!!!! Chłopcy mają Super Dużą i super Dziadka Dużego <3 i wczoraj pojechali do domku <3 Moje małe Pershingi i Luje :fingerscrossed: za dobre i szczęśliwe życie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”