- wiek świnki - ur. 06.08.2018
- płeć świnki - samiec
- nr adopcyjny ---
- stan adopcji - REZERWACJA
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Opole
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Daryl urodził się u mnie, jako jeden z czwórki rodzeństwa, jego mamą jest Ruda - jedna ze świnek z interwencji w Żyrardowie.
Jest największy i najpiękniejszy, i skradł moje serce (i nie tylko moje

- informacje dot. diety: CN, sianko, suszone zioła oraz wszystkiego po trochę: jabłko, marchewka,cykoria, papryka, sałata rzymska, pomidor... W przeciwieństwie do mamy i ciotki,
które są strasznymi niejadkami, te małe świnki nie boja się spróbować wszystkiego.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kakazuma PW, lub k.pierianowicz@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: sama sobie wydałam.
Daryl do adopcji osobno, lub razem ze swoim braciszkiem Dixonem. Jeśli osobno - to tylko do innego samczyka/samczyków, ew. sterylizowanej samiczki.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia Pomocy świnkom Morskim, obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy.
A teraz patrzcie jaki niedżwiadek!

- imię świnki - DIXON
- wiek świnki - ur. 06.08.2018
- płeć świnki - samiec
- nr adopcyjny ---
- stan adopcji - REZERWACJA
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Opole
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Dixon urodził się u mnie, jako jeden z czwórki rodzeństwa, jego mamą jest Ruda - jedna ze świnek z interwencji w Żyrardowie.
Jest bratem-bliźniakiem Maggie, jednej z samiczek.
- informacje dot. diety: CN, sianko, suszone zioła oraz wszystkiego po trochę: jabłko, marchewka,cykoria, papryka, sałata rzymska, pomidor... W przeciwieństwie do mamy i ciotki,
które są strasznymi niejadkami, te małe świnki nie boja się spróbować wszystkiego.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kakazuma PW, lub k.pierianowicz@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: sama sobie wydałam.
Daryl do adopcji osobno, lub razem ze swoim braciszkiem Darylem. Jeśli osobno - to tylko do innego samczyka/samczyków, ew. sterylizowanej samiczki.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia Pomocy świnkom Morskim, obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy.
A jaką ma zawadiacką grzywkę!