, staramy się robić wszystko co w naszej mocy żeby Irminki za TM nie wypuścić. Jutro kolejna wziewka
 , staramy się robić wszystko co w naszej mocy żeby Irminki za TM nie wypuścić. Jutro kolejna wziewka   dużo
  dużo   się przyda! Mam nadzieję, że usłyszymy jutro lepsze wieści niż tydzień temu.
  się przyda! Mam nadzieję, że usłyszymy jutro lepsze wieści niż tydzień temu.Moderator: silje
 , staramy się robić wszystko co w naszej mocy żeby Irminki za TM nie wypuścić. Jutro kolejna wziewka
 , staramy się robić wszystko co w naszej mocy żeby Irminki za TM nie wypuścić. Jutro kolejna wziewka   dużo
  dużo   się przyda! Mam nadzieję, że usłyszymy jutro lepsze wieści niż tydzień temu.
  się przyda! Mam nadzieję, że usłyszymy jutro lepsze wieści niż tydzień temu. mocno trzymam
 mocno trzymam

. Jestem przeszczęśliwa
 . Jestem przeszczęśliwa   . Irminka kolejną wziewke zniosła bardzo dobrze, niedługo po wyciągnięciu z dogrzewania zaczęła jeść sianko ^^. Dziewczyna wyjątkowo dzielna
 . Irminka kolejną wziewke zniosła bardzo dobrze, niedługo po wyciągnięciu z dogrzewania zaczęła jeść sianko ^^. Dziewczyna wyjątkowo dzielna  

teraz będzie już tylko lepiej
 teraz będzie już tylko lepiej 

Buziaki dla dzielnej Irminki
 Buziaki dla dzielnej Irminki