Rodzynek- wstrzymany, Baton [*] za TM [Gdynia]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Re: Rodzynek i Baton - słodki duet [Gdynia] wolni
To by było fajne towarzystwo dla Velvecika... Już widzę jak się gonią. Dobrego domku życzę Waszym słodziakom.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Dzisiaj na cito wylądowaliśmy z Rodzynkiem u dr Judyty. Mały miał obrzęk płuc... skąd się wziął i jaka była przyczyna - niewiadomo. Rodzynek dostał furosemid, antybiotyk i steryd. Siedział pod tlenem. Ok. 19 odebrałam go i dostaliśmy jeszcze furisemid na noc. Jutro jedziemy na kontrolę. Widać, że jest "wymęczony" Bardzo prosimy o kciuki, bo nielatwa noc nas pewnie czeka.
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Widziałam Rodzynka w lecznicy pod tlenem, widać było, że w obrzęku. Mam nadzieję, że antybiotyk trafiony i chłopak się szybko pozbiera. Trzymam mocno
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jak tam noc minęła? Mam nadzieję, że Rodzynek czuje się troszeczkę lepiej
No My dziś tez widzieliśmy Bidulka na szpitaliku ,Mamy nadzieję ze Jego stan się poprawił i jest już bardziej stabilnie ,oczywiście pomyliłam Go z Batonikiem
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
U Rodzynka troszkę lepiej. Noc z piątku na sobotę była ciężka, mały furkotał i furosemid nie pomagał. W sobotę rano malutki znowu pojechał na tlen. Dostał kolejną dawkę antybiotyku, sterydu i furosemidu. Dziś już jest lepiej. Rodzynkowi wrócił trochę apetyt, poskubał cykorię i sianko, już tak nie faluje boczkami. Jutro idziemy na kontrolę. I kciukamy!
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Nieustannie
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
cały czas trzymamy
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: