Rodzynek- wstrzymany, Baton [*] za TM [Gdynia]
Moderator: pastuszek
Re: Rodzynek i Baton - słodki duet [Gdynia] wstrzym./ leczym
Są cudowni, uwielbiam takie prosiaczki
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Rodzynek i Baton - słodki duet [Gdynia] wolni
U chłopaczków dłuuugo była cisza, ale to dlatego, że Baton i Rodzynek postanowili najpierw wypięknieć zanim znów pokażą się światu i teraz przedstawiają się ze swoim większym, cięższym, bardziej puszystym JA a właściwie to MY
U Batonika ciekawe jest to, że go NAPRAWDĘ FASCYNUJĄ WSZELKIE MOŻLIWE ZAPACHY to jest niesamowite jak on się wtedy zachowuje, jak kręci łebkiem, lokalizując skąd to dobiega i co to jest. Pierwszy raz coś takiego widzimy;)
Natomiast Rodzinek... uwielbia odstawiać popcorning o bliżej niewiadomej przyczynie:) szczególnie o 4 nad ranem dlaczego i z jakiego powodu - tylko on jeden wie:D
U Batonika ciekawe jest to, że go NAPRAWDĘ FASCYNUJĄ WSZELKIE MOŻLIWE ZAPACHY to jest niesamowite jak on się wtedy zachowuje, jak kręci łebkiem, lokalizując skąd to dobiega i co to jest. Pierwszy raz coś takiego widzimy;)
Natomiast Rodzinek... uwielbia odstawiać popcorning o bliżej niewiadomej przyczynie:) szczególnie o 4 nad ranem dlaczego i z jakiego powodu - tylko on jeden wie:D
Ostatnio zmieniony 14 lip 2018, 15:26 przez Ewa i Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
No NIE! Baton i Rodzynek są tak rozkoszni, że nie wiem, jak mam im się oprzeć. Są zbyt piękni, żeby nie mieć domku! Zabieram ich ze sobą do Poznania w sobotę! Będę wracać z urlopu przez Gdynię, to pojadą ze mną :p
Moje prosiaki : Klementynka / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nieee ty nie możesz mieć kolejnych!Aneta914 pisze:No NIE! Baton i Rodzynek są tak rozkoszni, że nie wiem, jak mam im się oprzeć. Są zbyt piękni, żeby nie mieć domku! Zabieram ich ze sobą do Poznania w sobotę! Będę wracać z urlopu przez Gdynię, to pojadą ze mną :p
@Ewa i Michał, ona ma bana na kolejne świnki
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
No rozumiem, rozumiem ale mam nadzieję, że ktoś zapała do nich tak samo wielką miłością co Aneta
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
Och jakie słodziaki futrzane, kolorowe, że aż miło No piękne chłopaki
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
Chłopaczki dzisiaj były na małej kontroli - u Batonika wyszedł mały grzybek na uszku, więc pędzlujemy imawerolem przez 7-10 dni.
Natomiast Rodzynuś coś nam świszczał odrobinę. Dr Judyta po osłuchaniu stwierdziła zwiększony szmer krtaniowy (oskrzela na szczęście czyściutkie), więc mały dostaje Tolfedynę przez 4 dni.
Ogólnie to powiem Wam, że jest świński FOCH prze duże F dzisiaj niestety ogórek nie pomógł, spróbujemy jutro wkupić się w łaski
Natomiast Rodzynuś coś nam świszczał odrobinę. Dr Judyta po osłuchaniu stwierdziła zwiększony szmer krtaniowy (oskrzela na szczęście czyściutkie), więc mały dostaje Tolfedynę przez 4 dni.
Ogólnie to powiem Wam, że jest świński FOCH prze duże F dzisiaj niestety ogórek nie pomógł, spróbujemy jutro wkupić się w łaski
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
Batonik ma wstępnie jeszcze na 18 sierpnia umówioną konsultację okulistyczną. Czekam jeszcze na potwierdzenie terminu, bo się tak trochę poza listą wcisnęliśmy... mam nadzieję, że nam się uda
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Niech zdrowieją wreszcie! Za domek...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Kontakt:
Batonowy grzyb wyleczony
Ale niestety Rodzynkowe charczenie nie odpuszcza... kontynuujemy Tolfedynę, ale coś mi się wydaje, że bez antybiotyku chyba jednak się nie obejdzie
Upały trochę męczące, szczególnie Batonikowi mocno doskwierają, dlatego chłopak chłodzi się na na wkładzie chłodzącym
A tak idziemy spać
Ale niestety Rodzynkowe charczenie nie odpuszcza... kontynuujemy Tolfedynę, ale coś mi się wydaje, że bez antybiotyku chyba jednak się nie obejdzie
Upały trochę męczące, szczególnie Batonikowi mocno doskwierają, dlatego chłopak chłodzi się na na wkładzie chłodzącym
A tak idziemy spać