Do adopcji mam, ok. 3miesięczną szyszkę, płci męskiej. Chłopak zdrowy i do adopcji od zaraz. Szukamy tylko dobrego domu, który będzie w stanie zapewnić mu bardzo dobre warunki, przejdzie wizytę PA, oraz podpisze umowę. Chcielibyśmy również co jakiś czas dostawać jakieś info z nowego domu.
Szynszolowa dziewczynka ma dom ;)
Szynszolowa dziewczynka ma dom ;)
Ostatnio zmieniony 20 gru 2013, 8:13 przez paula82, łącznie zmieniany 1 raz.
- dream*
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Szynszolowy chłopak szuka domu.
zachęcam do ogłoszenia go na http://forum.szynszyle.info
Proszę o aktualizację tematu.
Brak informacji w ciągu 7 dni spowoduje zamknięcie i usunięcie wątku w dniu 11.12.2013
Brak informacji w ciągu 7 dni spowoduje zamknięcie i usunięcie wątku w dniu 11.12.2013
Szylek nadal szuka domu. Dzięki Dream może coś się wyklaruje i chłopczyk znajdzie dom z kolegą. Trzymajmy
szukam osoby, która pomogła przewieźć chłopaka ode mnie (Rembertów) na Bemowo, z tym, że ja przacuję teraz dużo i albo rano, albo późnym wieczorem. kogoś najlepiej z samochodem, żeby maly nie zmarzł.
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Szynszolowa dziewczynka ma dom ;)
A to jest dziewczynka? Szkoda, bo miałam ochotę na szynszyla. Ostatnio głaskałam w Medicavecie, to futro jest bajkowe
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Re: Szynszolowa dziewczynka ma dom ;)
tak, miał być chłopak, okazała się dziewczynka. Jak ja nie lubię takich sytuacji, kiedy mam zając się adopcją zwierzaka, który nie jest u mnie fizycznie. ale wszystko dobrze się skończyło. Temat można usunąć.