Kawa z Krówką + Malutka
Moderator: silje
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Kawa z Krówką + Malutka
Super wiadomość
oby dziewczynkom się wiodło w nowych domkach! 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
-
Vaillant
Melduje się Maleńka Gabrysia, która obecnie waży 372 g, więc przybiera na wadze
W nowym domku czuje się dobrze, pięknie zjada,biega po wybiegu i przede wszystkim dogaduje się z Karolcią
Cieszę się że Kawa z Krówką też już są w nowym domku.
Gratulacje dla Asi, że szczęśliwie znalazła domki dla swoich podopiecznych
Gratulacje dla Asi, że szczęśliwie znalazła domki dla swoich podopiecznych
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
-
Monijustyna
Melduje się mama Kawy i Krówki
Dziewczyny mają się dobrze
Co prawda póki co wiodą nocne życie, ale od wczoraj nieśmiało wychodzą z kryjówek w ciągu dnia:) To dopiero nasz 5dzień razem ale jest mały postęp
Mają full wypas w klatce ale na razie poza tunelem nie wiedzą jak z tego korzystać... na kapciochu leżą u góry, fotel-legowisko przewracają do góry nogami a hamak służy jako baldachim nad głową
Tak poza tym są słodziutkie
Zauważyłam, że gruchają na siebie...nie wiem czy to oznaka zadowolenia czy może się na siebie stroszą...
Dziewczyny mają się dobrze
Mają full wypas w klatce ale na razie poza tunelem nie wiedzą jak z tego korzystać... na kapciochu leżą u góry, fotel-legowisko przewracają do góry nogami a hamak służy jako baldachim nad głową
Tak poza tym są słodziutkie
Zauważyłam, że gruchają na siebie...nie wiem czy to oznaka zadowolenia czy może się na siebie stroszą...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pewnie rujka albo ustalają hierarchię...nowe miejsce nowa władza

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Bulletproof
- Kontakt:
Jakie cudne zdjęcie profilowe macie
Małymi kroczkami i jeszcze świnie wyjdą na ludzi
Małymi kroczkami i jeszcze świnie wyjdą na ludzi
-
Monijustyna
Kawcia wygląda mi na leniuszka...głównie leży w tunelu ale daje się miziać... wkładam rękę do tunelu i miziam.
Krówka natomiast jest bardziej ciekawa i ruchliwa ale też i bardziej płochliwa... Wystarczy, że się spojrzę i już jej nie ma
Krówka natomiast jest bardziej ciekawa i ruchliwa ale też i bardziej płochliwa... Wystarczy, że się spojrzę i już jej nie ma
- Bulletproof
- Kontakt:
A już jakieś kolankowanie miały?
Polecam każdego wieczoru sobie wziąć obie w kocyk pomiziać, to zobaczą że ludzie nie są tacy straszni i wyciąganie z klatki jest na ich korzyść
Polecam każdego wieczoru sobie wziąć obie w kocyk pomiziać, to zobaczą że ludzie nie są tacy straszni i wyciąganie z klatki jest na ich korzyść
-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Super
gratuluję Świnkom Dużych i Dużym - Świnek
Asia - dobra robota
Asia - dobra robota
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
-
Vaillant
Gabrysia mówi Dzień dobry.Wczorajsza waga 420 g
Maleńka uczy się przytulania,raz wytrzymała całe 30 min.Dzisiaj w nocy spały razem w jednym domku,nawet nie słychać było traktorów.Kocha jeść,a dzięki niej i Karola zaczyna więcej interesować się zielonymi warzywami
Nie opanowałam wystawiania zdjęć(szkoda) mają już niezłą sesję,o ile w bezruchu czatuję na dobre ujęcie.Mogłabym godzinami siedzieć przy wybiegu i obserwować moje Gwiazdy