Gratulacje zmiany koloru!
 Trzymam MOCNO kciuki za zdrowie Zuli i Szkatuły!

A przy okazji wyściskaj wszystkie "grubasy" ode mnie.
 A przy okazji wyściskaj wszystkie "grubasy" ode mnie.Nie byłaś u Jakuba z tym palcem?
Moderator: pastuszek

A przy okazji wyściskaj wszystkie "grubasy" ode mnie.
 A przy okazji wyściskaj wszystkie "grubasy" ode mnie. / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
 / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia niestety ma też cysty, więc jeśli będą rosły to będę musiała pomyśleć o sterylizacji. Szkatuła dobrze,coraz ładniejsze kupy. Stado nadal bezwarzywne, więc wyobraźcie sobie jaki jest bunt kiedy tymczasy naprzeciwko dostają wyżerkę
 niestety ma też cysty, więc jeśli będą rosły to będę musiała pomyśleć o sterylizacji. Szkatuła dobrze,coraz ładniejsze kupy. Stado nadal bezwarzywne, więc wyobraźcie sobie jaki jest bunt kiedy tymczasy naprzeciwko dostają wyżerkę 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Ja chyba na czas karmienia bym je gdzieś wynosiła coby nie słyszeć lamentu
 Ja chyba na czas karmienia bym je gdzieś wynosiła coby nie słyszeć lamentu  
  I od czego coś takiego jej się wzięło?
 I od czego coś takiego jej się wzięło?  Pamiętam, że moja Nala po cebionie miała najpierw biegunkę a później dołączyła się do tego krew w kale i od tamtej pory żadnej już tego nie podaję (a wtedy też dostawała bardzo rzadko...).
 Pamiętam, że moja Nala po cebionie miała najpierw biegunkę a później dołączyła się do tego krew w kale i od tamtej pory żadnej już tego nie podaję (a wtedy też dostawała bardzo rzadko...). Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia one chyba lubią tak grupowo chorować
 one chyba lubią tak grupowo chorować Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Trzymam kciuki za Zulę
 Trzymam kciuki za Zulę