Mogłabym godzinami się na nie gapić. Śmieję się, że minęłam się z powołaniem i powinnam zostać ornitologiem
 Mogłabym godzinami się na nie gapić. Śmieję się, że minęłam się z powołaniem i powinnam zostać ornitologiem  
 Dropsio to Twoja praca czy pasja??? A może jedno i drugie???
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Ja bym inaczej to ujęła - nadaję się tylko do wyższych celówDropsio pisze:Bo niestety chyba do niczego innego się nie nadaję

Może i rzut beretem, ale za to jak stromo :pBeth pisze:Piękne te fotki, aż zatęskniłam za Tatrami.
Od Siklawy mieliście rzut beretem do schroniska w Dolinie Pięciu Stawów. Szliście Doliną Roztoki?

Tak. Plan był taki żeby od Pięciu Stawów iść do Morskiego i później zejść asfaltem ale jedna osoba odpadła jak zobaczyła przy Siklawie strome podejście po kamieniach więc musieliśmy wrócićBeth pisze:Szliście Doliną Roztoki?
 Ale widoki cudowne. Gdyby nie to, że "nie chcę" zostawiać świń pod czyjąś opieką to jeździłabym tam częściej...
 Ale widoki cudowne. Gdyby nie to, że "nie chcę" zostawiać świń pod czyjąś opieką to jeździłabym tam częściej...