Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Moderator: pastuszek
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Re: Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia /W-wa adop.wstrzym
Dla @Ewa i Michał. Łożeczko od Kary z poduszeczkami ( mamy też różowe ),a w nim Ludwinia
Dziękujemy.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Aaawww Ludwinia wygląda w nim nad wyraz korzystnie
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
@Kara, ja nie mam pytań, chyba się na hinduizm przerzucę Rozalka we własnej osobie. Obie laski wyglądają super, a Ludwinia to teraz kawał prosiaczki porównując z niunią, która do mnie przyjechała Powodzi się obu brzuszkom
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
To Pati robi zdjęcia i daje podpisy,a ja tylko wstawiam.
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Przegenialne prosiaczki! Cudne!Nigdy się nie mogę na nie napatrzec! Słodzinki -
Dziękujemy
Tak, Ludwinia to ma bimbenek, nie powiem hi hi, chudzinką to ona nie jest hi hi.
Anielisia od jakiegoś już czasu znowu waży ponad 800 g z czego się niezmiernie cieszę To ogólnie kruszynka więc jak na nią to jest i tak dużo.
@Lunorek - tak, Anielisia wygląda na tym zdjęciu jak moja Rozunia, ogólnie są bardzo do siebie podobne Reinkarnacja!
Dziewczynki dostały od mojej przyjaciółki, pokrzywę z działki, a moja mama ją dla nich ususzyła na słońcu
Tak, Ludwinia to ma bimbenek, nie powiem hi hi, chudzinką to ona nie jest hi hi.
Anielisia od jakiegoś już czasu znowu waży ponad 800 g z czego się niezmiernie cieszę To ogólnie kruszynka więc jak na nią to jest i tak dużo.
@Lunorek - tak, Anielisia wygląda na tym zdjęciu jak moja Rozunia, ogólnie są bardzo do siebie podobne Reinkarnacja!
Dziewczynki dostały od mojej przyjaciółki, pokrzywę z działki, a moja mama ją dla nich ususzyła na słońcu
Ostatnio zmieniony 03 lip 2018, 23:15 przez patrycja, łącznie zmieniany 1 raz.
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Smacznej pokrywki,dziewczęta! I dalej macie ładnie tyc!
Cześć Wiernym Fanom i całej reszcie
U nas wszystko dobrze. Dziewczynki są teraz na urlopie u moich rodziców i Kary (mam remont). Były nawet na ogródku kiedy była ładna pogoda . Wsuwają trawkę hi hi.
Ludwinia miała ostatnio oczyszczane oczko i pani doktor powiedziała, że różnica jest ogromna. W poniedziałek idziemy na kolejne oczyszczanie po miesiącu. Anielisia miała badaną krew i próby wątrobowe wyszły wspaniale
Kara jutro wstawi fotki, które w ostatnim czasie im robiłam.
U nas wszystko dobrze. Dziewczynki są teraz na urlopie u moich rodziców i Kary (mam remont). Były nawet na ogródku kiedy była ładna pogoda . Wsuwają trawkę hi hi.
Ludwinia miała ostatnio oczyszczane oczko i pani doktor powiedziała, że różnica jest ogromna. W poniedziałek idziemy na kolejne oczyszczanie po miesiącu. Anielisia miała badaną krew i próby wątrobowe wyszły wspaniale
Kara jutro wstawi fotki, które w ostatnim czasie im robiłam.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
To super wiesci. Ogromnie sie cieszę. Mam nadzieję po remoncie zaprosisz ciotke jolkę. Chętnie bym zobaczyła dziewczynki
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- lunorek
- Kontakt:
Ja mam jedną cudną fotkę od Pati właśnie z dziewczynkami z wypasu w ogródku, więc mam nadzieję, że Pati się na mnie nie obrazi jak ją wrzucę. Nasze gwiazdeczki na froncie A dziewczynki mają u Pati raj i znalazły swoje miejsce na ziemi: