Igor i Ozi - zamieszkali w Krakowie

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Igor i Ozi - zamieszkali w Krakowie

Post autor: silje »

30.06.2018- zmiana autora wątku z Oldzach na silje

Imię świnki: Igor
wiek świnki: ok. 8 miesięcy
numer adopcyjny: 4137
miejscowość, w której przebywa świnka: Sztum, silje
informacje dot. diety:je karmę Beaphar i dużo zieleniny, nie należy do wybrednych
stan adopcji:- DS u p. Ewy z Krakowa
dodatkowe informacje:do adopcji z Ozim
kontakt do opiekuna wątku: pw na forum lub silje_xx@wp.pl
kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia, obowiązuje wizyta przedadopcyjna, oraz umowa, klatka minimum 100cm, odpowiednia karma i zapewnienie śwince codziennych wybiegów oraz fachowej opieki weterynaryjnej.

Igor :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ed. 10.08.2018
Igor do adopcji razem z kolegą Ozim :meeting:
Metryczka świnki:
* Imię świnki- Ozi
do adopcji z Igorem
* płeć- samiec
* Nr adopcyjny 4278
* Wiek świnki- ur.18.07.2018
* Status adopcji- DS u p. Ewy z Krakowa

Obrazek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Igor szuka domu [okolice Lubawy, Iławy]

Post autor: ViaCaVia »

Oooch, jaki piękny Igorek!!! Czysta świnkowa słodycz! :love:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Igor szuka domu [Sztum]

Igor od wczoraj u mnie.
Dotychczas przebywał na DT u swoich opiekunów (adopcja on line). Nowego domku poszukuje tylko dlatego, że jest chłopakiem... a miał być koleżanką dla pewnej samiczki. Wczoraj właśnie do tego samego domu pojechały moje tymczaski- Juka i Marusia. Igorka postanowiłam przejąć, by nie miał nieprzyzwoitych pomysłów mieszkając z trzema samiczkami pod jednym dachem.
Póki co Igor udaje, że go nie ma- siedzi sobie cichutko pod hamakiem i dopiero raz widziałam, by nosek wystawił. Mocno jest onieśmielony nową sytuacją. Na pewno przydałby mu się spokojny i opanowany kolega- mam nadzieję, że znajdzie takiego- im szybciej, tym lepiej. Szkoda, żeby sam siedział.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Oj, zakochałam się... :) taki cudny białasek :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Słodziak :love:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Igor po ponad tygodniu u mnie zaczął się otwierać- tzn. gada do siebie, wychodzi częściej spod hamaka
i pierwszy (najgłośniej!) wydziera się, kiedy myśli, że idę z trawą. Nadal jednak zachowuje dystans i jest dość nieufny. W pierwszych dniach schudł ponad 50g, ze stresu oczywiście..
Nikt nie pyta o niego. Siedzi sam już długo, dlatego rozważam połączenie go z innym samcem. Mam jeszcze dwóch takich
chłopaczków, samotnie i nieskutecznie czekających na dom (+trzeci w trakcie leczenia). Może Igorek zaprzyjaźni się z którymś z nich i wypatrzy ich jakiś miłośnik czerwonych oczek? Wiem, że istnieją tacy, sama do nich należę :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Nikt nie pyta o Igorka..
Próbuję go dziś połączyć z małym Ozim ( wątek mamy viewtopic.php?f=98&t=8909&start=10). Jeśli wszystko będzie między nimi ok- będą szukali domu razem.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Jaki on ma sympatyczny pysio :love:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Igor i Ozi szukają domu [Sztum]

Jak na razie Igor z Ozim dogadują się świetnie, przeważnie siedzą sobie razem pod hamakiem :)
Na razie jedna fotka robocza (z łączenia) aby było wiadomo, jak razem wyglądają.
Obrazek
Tak mi było szkoda Igora, że ciągle jest sam... Mam nadzieję, że koniec z tym. Kolega już jest, teraz tylko kochający domek potrzebny :pray:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Igor i Ozi szukają domu [Sztum]

Post autor: Ewa i Michał »

Fajnie razem wyglądają - duża świnia i mała świnia ;) spokój i przyjaźń musi trwać! :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”