Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Moderator: pastuszek
Re: Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia /W-wa adop.wstrzym
No, ta trzecia najbardziej, prawda a najgrubsza i największa
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Oj dzięki, dzięki! Już nie wiem ,która piękniejsza! Ale ta trzecia faktycznie wielki obżartuch! A jak pięknie we trzy pozują, tak patrzą w obiektyw! Gwiazdeczki! Kontynuujcie sesje,bo aż miło patrzeć!
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Hahaha, ale jakie one mają miny na widok konkurencji do ogórka. Padłam
Co nie Dziewczyny są przekozackie
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Niesamowita historia :O. Przeczytałam całość i jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania i poświęcenia jakie wszystkie dt (i Lunorek i Patrycja) włożyły w te dwie łyse doopki! Niesamowita przeprawa. Z każdym kolejnym wpisem wyobrażałam sobie zmiany jakie zaszły w tych dwóch wymęczonych chorobami ciałkach (zdjęcia do lutego nie działają więc wszystko zostawiłam swojej wyobraźni). Chore serduszko to czasem straszna loteria - podaje się leki, chucha i dmucha a tu nagle bum! - zmiana parametrów na gorsze .
Zdjęcia jak leżą wszystkie razem są wspaniałe, taka zgodność w stadku - zazdroszczę .
Będę tu zaglądać regularnie a póki co - trzymam kciuki za obie waleczne dziewczyny
Zdjęcia jak leżą wszystkie razem są wspaniałe, taka zgodność w stadku - zazdroszczę .
Będę tu zaglądać regularnie a póki co - trzymam kciuki za obie waleczne dziewczyny
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
My też tu stale kontynuujemy zaglądanie i kciukanie za wyjątkowo kochane dziewczynki! P.S. Dziewczyny nic Wam nie potrzeba?
@Beatrice - dziękujemy Kochana, wszystko mamy Jak zawsze myślisz o wszystkich Całujemy mocno!
@Kluskaxyz - dziękuję w imieniu swoim i Lunorka Wczoraj Pani doktor po raz kolejny zachwycała się tym jak Lunorek wyleczyła łapki Anielisi, za każdym razem kiedy je kontroluje, nie może wyjść z podziwu! Brawo Lunorek Dziewczynki są cudowne i najważniejsze, że są pod stałą opieką specjalistów oraz, że tak bardzo pokochały się z moimi Pynduryndami hi hi - to fakt!
Anielisia była wczoraj na kontrolnym echo serca. Wszystko wygląda bardzo dobrze czyli w jej przypadku - stabilnie, ilość płynu porównywalna do ostatniej, już go się zapewne nie pozbędziemy, ale jest dobrze! Leki na wątrobę przedłużone o 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przerwy i robimy kontrolną krew pod kątem parametrów wątrobowych.
@Kara - dziękujemy za piękne posłanka dla dziewczynek
Na dniach poproszę Karę żeby wrzuciła jakieś fotki, które jej prześlę.
@Kluskaxyz - dziękuję w imieniu swoim i Lunorka Wczoraj Pani doktor po raz kolejny zachwycała się tym jak Lunorek wyleczyła łapki Anielisi, za każdym razem kiedy je kontroluje, nie może wyjść z podziwu! Brawo Lunorek Dziewczynki są cudowne i najważniejsze, że są pod stałą opieką specjalistów oraz, że tak bardzo pokochały się z moimi Pynduryndami hi hi - to fakt!
Anielisia była wczoraj na kontrolnym echo serca. Wszystko wygląda bardzo dobrze czyli w jej przypadku - stabilnie, ilość płynu porównywalna do ostatniej, już go się zapewne nie pozbędziemy, ale jest dobrze! Leki na wątrobę przedłużone o 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przerwy i robimy kontrolną krew pod kątem parametrów wątrobowych.
@Kara - dziękujemy za piękne posłanka dla dziewczynek
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Koniecznie chcę zobaczyć zdjęcia dziewczynek na posłankachpatrycja pisze:@Kara - dziękujemy za piękne posłanka dla dziewczynek
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Każda informacja o treści "stabilnie" to dobra wiadomość! u nas też mieszka sercowa świnka, każde echo serca to duża niepewność czy parametry się utrzymują. dla dziewczyn, mają cieplutkie stado, dla którego muszą trzymać pion
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt: