Ciekawe czy ds poczeka
Agatka w DS [Ruda Śląska]
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Agatka szuka domu [Ruda Śląska]
U kogo ona w końcu przebywa? Tyle osób "prowadzi" ten wątek że można się pogubić
Ciekawe czy ds poczeka
Ciekawe czy ds poczeka
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Jaga
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o mój DS to na pewno poczeka, bo z powodu wyjazdów mogę wziąć Agatkę dopiero w drugiej połowie czerwca (dlatego zrezygnowałam z ubiegania się o Lori).
We wtorek mam umówioną wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję że wypadniemy dobrze.
Ale co z tym martwym zarodkiem, czy nie wpłynie on negatywnie na przebieg ciąży i na rozwój żywych maluszków?
Pozdrawiam serdecznie.
We wtorek mam umówioną wizytę przedadopcyjną. Mam nadzieję że wypadniemy dobrze.
Ale co z tym martwym zarodkiem, czy nie wpłynie on negatywnie na przebieg ciąży i na rozwój żywych maluszków?
Pozdrawiam serdecznie.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
OkJaga pisze:Jeżeli chodzi o mój DS to na pewno poczeka, bo z powodu wyjazdów mogę wziąć Agatkę dopiero w drugiej połowie czerwca (dlatego zrezygnowałam z ubiegania się o Lori).
Pozdrawiam serdecznie.
Jeśli zarodek jest mały to pewnie się wchłonie,jeśli większy to już musi być pod kontrolą weterynarza.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Maladie
Zdaniem pani Marty z Synergii powinien się wchłonąć. Kolejną wizytę mamy złożyć po porodzie.
-
Jaga
- Kontakt:
Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, ale ja bym z nią poszła jeszcze raz na kontrolne USG.
-
Maladie
Dopiero co dziś byliśmy na USG i martwy zarodek już się zaczął rozkładać i wchłaniać. Pozostałe się wiercą i są duże z bijącymi sercami.
Pani Marta jest specjalistką więc można jej zaufać
Skoro poród będzie za jakieś 3-4 tygodnie to i tak sprawdzimy co z tym czwartym zarodkiem.
Pani Marta jest specjalistką więc można jej zaufać
-
Jaga
- Kontakt:
Rozumiem.
Dla laika po prostu określenie "martwy zarodek" brzmi bardzo groźnie i kojarzy się z zatruciem ciążowym. Widać u świnek jest inaczej.
Zdrówka dla Agatki. W sumie to fajnie, że choć raz zostanie mamą.
Zdrówka dla Agatki. W sumie to fajnie, że choć raz zostanie mamą.
-
Maladie
No nie wiem. Wydaje mi się, że Agatka ma inne priorytety w życiu niż dzieci. Np. Pietruszka. 
- Candi9
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Mam nieodparte wrażenie, że zbliżone priorytety mają wszystkie świnkiMaladie pisze:No nie wiem. Wydaje mi się, że Agatka ma inne priorytety w życiu niż dzieci. Np. Pietruszka.