Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]
..ale powiem Wam, że mnie to wzrusza. To co piszecie. I jak drogi Wam jest świnkowy świat.. I oczywiście wszystkie miłe słowa od razu przekazuje Kwoczce i Foczce! 

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
viacavia - możesz mi przesłać zdjęcia na maila, lub wstawić z google pics (tego nie wiem jak), a filmiki - link na filmik zapisany na YT
MAS też czeka na wieści, co u laseczek
czasem gdy człowiek ma dość, nagle w ciągu godziny potrafią napisać ze zdjęciami 3 domy adopcyjne i widzimy jak wszystko rośnie. I uśmięchnięta Kukabura z Kakadu i zacieszone Drozd i Don Chichot i inne świnki z wcześniejszych adopcji, w tym Frosty który zrobił się klopsem. To zawsze szczęście
MAS też czeka na wieści, co u laseczek

czasem gdy człowiek ma dość, nagle w ciągu godziny potrafią napisać ze zdjęciami 3 domy adopcyjne i widzimy jak wszystko rośnie. I uśmięchnięta Kukabura z Kakadu i zacieszone Drozd i Don Chichot i inne świnki z wcześniejszych adopcji, w tym Frosty który zrobił się klopsem. To zawsze szczęście

-
- Kontakt:
Ooo! To super, na pewno poproszę o pomoc w zamieszczaniu zdjęć! Właśnie tak dzisiaj na nie patrzyłam i przyszła mi do głowy myśl, że lubię, jak świniaki nażarte odpoczywają po posiłku
to a propos klopsa 

-
- Kontakt:
Dzisiaj Kwoczka zamęcza Fokę.. hm.. nie wiem, czy ich nie rozdzielić..
pewnie ma rujęViaCaVia pisze:Dzisiaj Kwoczka zamęcza Fokę.. hm.. nie wiem, czy ich nie rozdzielić..

Foczka woli ruję Kwoczki niż samotność...
-
- Kontakt:
No właśnie tak sobie pomyślałam
Już się uspokoiły, chrupią rzymską. Śniadanie na trawie 

I jak tam u dziewczynek coś nowego? 

-
- Kontakt:
Ojej! Dziękujemy za pytanie! Dziewczyny dziś na małym aranżowanym wybiegu. Foka wprawdzie większość czasu spędziła w norce, ale też trochę pochodziła. Całe szczęście, bo okazało się, że rzymska i ogórek są jednak kaloryczne
Ale tak jak napisałam na wątku Agatki, uwielbiam ten moment, kiedy przybiegają i patrzą z taką nadzieją, czy może masz coś dobrego?
No i siaty warzyw i sianko i trzeba być czujnym. Machamy z Dziewczynami łapkami i przesyłamy całusy
Muszę jakąś sesje zdjęciową zrobić!

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Wszyscy caly czas czekamy na zdjecia
nie ma obijania się! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka