Wczoraj TŻ położył mi na brzuchu Dream Ginger i Miracle, głaskałam je 5 minut... I wszystko do prania, bo Miracle postanowiła ulżyć pęcherzowi... Pełen szacun do Dużej nie?
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Czteroświń i dwa zołzowate mopy :D
Moje świnie są zdolne do wszystkiego
Wczoraj TŻ położył mi na brzuchu Dream Ginger i Miracle, głaskałam je 5 minut... I wszystko do prania, bo Miracle postanowiła ulżyć pęcherzowi... Pełen szacun do Dużej nie?
-
zagli
Pani! W podkłady pieluszkowe trzeba zainwestować 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mam, ale ja im wciąż daję kredyt zaufania i co mi z tego przychodzi?zagli pisze:Pani! W podkłady pieluszkowe trzeba zainwestować
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
No ładnie,a cóż to za nowy tytuł? Nie sześcioświń, tylko cztero i dwa zołzowate mopy
Ładnie, ładnie.... a zapewne jednym z tych mopów zozłowatych jest Flow?
Ładnie, ładnie.... a zapewne jednym z tych mopów zozłowatych jest Flow?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ann padłamAnn pisze:Kredyt zaufania = więcej prania
Tak jadziulka, obsmarowałam je w internecie, nie będą miały życia towarzyskiegojadziulka pisze: Ładnie, ładnie.... a zapewne jednym z tych mopów zozłowatych jest Flow?
A poważnie - to zawsze mi się wydawało, że to Flow ma ciężki charakter, a tu się okazuje, że czym dłuższe futro, tym większa zołza się robi i Whisper już ją dogania
Ja tego naprawdę nie kumam - tu skaczą do siebie z dziką furią, dzień później leżą na jednym ręczniku może nie wtulone ale jedna opiera głowę o drugą... I jak tu zrozumieć morświnki?
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Ich nie da się zrozumieć, im dłużej je mam - tym mniej rozumiem. U mnie Rudzia została sama, gdy było z Kreseczką łączenie z Tusią nie powiodło się. Teraz mam tylko Rudzię i Tusię, mieszkają osobno. Tusia jak biega po pokoju to podchodzi do klatki Rudzi, zagaduje, buziaczkuje. Jak puszczę razem to spokój przez chwilę,potem wojna, wezmę na kolanka to czasem leżą ale częściej zębami strzelają i wyskubują kudełki. Jak jedną gdzieś wezmę to druga ze swojej klatki łypie podejrzliwie. Ale w jednej bałabym się je zostawić. Nie zrozumiesz, nie ma szans. Ale będę próbować.
-
Ann
Haha do usługCynthia pisze:Ann padłamAnn pisze:Kredyt zaufania = więcej prania![]()
Humor mi na dzień dobry poprawiłaś...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Źle spałam, za krótko niestety. A wczoraj miałam przerąbany dzień. 4h u mechanika (ze świniami) potem do weta, potem zakupy... Ech, kobieta to ma ciężkie życie...Ann pisze:Haha do usługCynthia pisze:Ann padłamAnn pisze:Kredyt zaufania = więcej prania![]()
Humor mi na dzień dobry poprawiłaś...
bo co to za zły humor od rana, że go poprawiać trzeba
-
Ann
O jednak 4h u mechanika siedziałaś.. Naprawdę trzeba było na niego świnki nasłać
Oj ma ciężkie, ma, nie da się ukryć
Może ten dzień będzie lepszy 
Oj ma ciężkie, ma, nie da się ukryć