Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]

Post autor: martuś »

Oj przepraszam zapomniałam Tobie odpisać o Nutce. Babunia ok :102: apetyt ma meeega, teraz posiłek musi składać się z trawy i jakiejś wkładki warzywne, owocowej lub innej zieleniny. Od 3 dni Nutka zmieniła miejsce do spania - teraz śpi przy misce żeby daleko nie chodzić :lol:
Z Tolą już się tak rozumiemy, że dla mnie to nie problem i jestem w stanie wyłapać odpowiedni moment korekty zanim zrobi jej się rana. Dr Krzysztof też wie, że jak dzwonię to znaczy że trzeba jak najszybciej umówić Tolunię. Tola jest przewlekle chora bo z tego jej nie wyleczymy ale obie nauczyłyśmy się z tym żyć i nie jest tak źle ;) nawet doktor pochwalił jej wagę - ponad 860g :love:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Zazdroszczę Twoim świniom! My mieszkamy w centrum miasta i znikąd 'czystej' trawki. Okazjonalnie pewnie ktoś mi dostarczy czasem. Ale...zawsze lepiej mieć stały dostęp!
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Piękne te zwierzaki. Brawo, Nutka! Wspaniale, że się rozumiecie tak genialnie z Tolą!
Awatar użytkownika
Candi9
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Candi9 »

boe22 pisze:Zazdroszczę Twoim świniom! My mieszkamy w centrum miasta i znikąd 'czystej' trawki. Okazjonalnie pewnie ktoś mi dostarczy czasem. Ale...zawsze lepiej mieć stały dostęp!
Mam tak samo :( Znajomi czasem z działki troche podrzucą, czasem sama pojadę po południu za miasto, ale to wszystko kropla w morzu :(
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

To jest plus mieszkania na "zadupiu" ;)
Wydaje mi się, że Tola jest jakaś dziwna... Mało je, niby chce ale zaraz ucieka. A zawsze po korekcie na drugi dzień już jadła :think: Cały dzień mnie nie było w domu więc nie wiem jak było ale teraz mi się nie podoba jej zachowanie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Może coś tam jej przeszkadza, ona i tak jest dzielna i szybko je. Tosia po piątkowej korekcji jeszcze sama nie je, a już tydzień :(
paprykarz

Post autor: paprykarz »

martuś pisze:paprykarz coś mi się wydaje, że szybciej zobaczymy się na szkoleniu niż Was odwiedzę :( jeden samochód w naprawie więc zabieram Frugaskowi drugi i nie pojedzie na spacer dlatego muszę jak najszybciej wrócić. Do tego wszystkiego znowu łapie mnie przeziębienie bo od wczoraj mnie boli gardło a jak na złość tato nie może załatwić wolnego i muszę sama jechać taką niezbyt "ogarnięta"
Nie rozłóż się na szkolenie bo będę płakać.

Tolcia, jedz tam ładnie. Nie martw Dużej bo ją wykończysz.
boe22

Post autor: boe22 »

Przestań! :(
Musi być dobrze! :fingerscrossed:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Tola jedz ładnie, nie świńtusz ;)
:fingerscrossed:
Anulka1602