Ori przytulas szuka dobrego domu na stałe - Wa-wa :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Ori przytulas szuka dobrego domu na stałe - Wa-wa :)

Post autor: lunorek »

Imię świnki - ORI
Wiek świnki - około 2 lata
Płeć świnki - samiec Skinny, umaszczenie czerwone
Numer adopcyjny - 3941
Lokalizacja - Warszawa, mazowieckie, lunorek
Historia zwierzęcia oraz przebyte choroby - Odebrany od osoby prywatnej, nie będącej w stanie dłużej nim się zajmować. Prawie całe życie spędził chłopak sam i należy mu się wreszcie towarzystwo na poziomie :) Nie mam aktualnie samców z którymi mogłabym go puścić testowo, natomiast na mojego kastrata zaglądającego do niego przez kratę nie szczękał ani nie gruchał, spoglądał jedynie ze zdziwieniem i wyraźnym zaciekawieniem, po czym zaczął wylizywać mu uszko. Nie sprawia wrażenia świnki dominującej, ale z racji braku możliwości uczciwego przetestowania knurka (mam same baby + panów haremów) preferowana jest adopcja na terenie Warszawy lub w bardzo bliskiej od niej odległości. Bardzo pokochaliśmy Oriego, ciężko będzie nam się z nim rozstawać, dlatego uprzedzam, że nie wydam Orisia do adopcji osobie, która nie wzbudzi w pełni mojego zaufania. Będę starała się wybrać mu najlepszy dom z możliwych. Knurek przebadany i zupełnie zdrowy. Bez zastrzeżeń. Gadatliwy. Uwaga: wbrew powszechnie krążącym opiniom, nie jest to świnka dla alergika!
Dieta: Cavia Nature, Cavia Complete, Beaphar, sianko, zioła, warzywa (nie lubi papryki czerwonej i nie przepada za brokułem, preferuje marchewkę, seler naciowy, cykorię, zieloną pietruszkę, sałatę rzymską, liście kalarepy) oraz jabłko.
Stan adopcji - WOLNY, po długiej kwarantannie ze względu na infekcję w moim stadzie, gotowy do przeprowadzki do nowego domu, do drugiego chłopaka lub męskiego stada albo do wysterylizowanej samiczki: bardzo chętnie pozna chłopak żonę 8-)
Kto wydał zgodę na założenie wątku - Jolka
kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: wiadomość prywatna na nick lunorek lub kontakt mailowy pod adresem: marbrylkaa@wp.pl

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Re: Ori przytulas szuka dobrego domu na stałe - Wa-wa :)

Post autor: jolka »

o jest kochaniutki chłopak, Ciotka tez bedzie pilnować, zeby znalazł dobry domek, WPA osobiście zrobię :102:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Bardzo się cieszymy w imieniu Oriego :love: To naprawdę kochany i bardzo proludzki knurek. Nie przepada za wyjmowaniem z klatki, ale głaskany na kolankach zaraz się wtula i przysypia. Potrzebuje dobrego, spokojnego domku i dużo dużo miziania.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Bardzo się dziwię, ŻE chłopak nie ma jeszcze rezerwacji, Lunorek może reklamować bardziej na FB?
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Ano, ponoć dzikie kolejki się ustawiają po łysole... Widocznie Oriś nie jest łysy, nie wiem może pompon ma chłopak za duży, może jest za "bardzo w typie rasy", a może wręcz za mało. Dość nieszczęśliwym zrządzeniem losu siedzi u mnie bidul od lutego. Dalej samotny jak palec po prawie 2 latach... Taka świnka z pelerynką niewidką, nawet na samej Caviarni niewidoczny, jakiś ignore mode ma chyba włączony. No nic, czekamy cierpliwie, aż jakiś dobry, poczciwy domek chłopaka wypatrzy i znajdzie dla niego ciepły kocyk i czas na mizianie. Komu fajnego, kochanego łysolka, przyjaciela na dobre i na złe?
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Przeuroczy jest :love: taki chyba trochę wilkołaczek, ale mogę się mylić :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
patrycja

Post autor: patrycja »

Ori jest absolutnie piękny, powala wręcz swoją urodą! No właśnie, gdzie te kolejki po niego, które niby się po skinny ustawiają?! Prawda jest taka, że po skinny nie ma żadnych kolejek... miałam przecież skinny na dt, jednego adoptowałaś Kochana Ty i pamiętasz sama, że zainteresowania nim nie było żadnego. Te kolejki po skinny to mit, tylko mit...
Trzymam za Oriego bardzo mocno kciuki, żeby znalazł kochających ludzi na stałe :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
katia
Miejscowość: Ustroń
Kontakt:

Post autor: katia »

Nie jestem fanką łysoli ale ten ma bardzo miły pyszczek. Takie jakieś dobro patrzy mu ze ślepiów :)
Czupi i Milka : viewtopic.php?f=55&t=8592
Obrazek
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

Od lutego ukrywałaś takie cudo?! No, wiesz...! Odjazdowy skinek jest! :love:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
patrycja

Post autor: patrycja »

Najcudowniejszy :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”